Home Stiri mondene Asistenta TV de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, divorțează. Aceasta este bănuită că și-a înșelat soțul

Asistenta TV de la „’Neatza cu Răzvan și Dani”, Ramona Olaru, divorțează. Aceasta este bănuită că și-a înșelat soțul

de Arseni Ana

Ramona Olaru, sexy asistenta TV de la matinalul de la Antena 1, ’Neatza cu Răzvan și Dani, și Bogdan au format un cuplu timp de cinci ani, dintre care trei au fost căsătoriți. Recent, acesta a intentat divorț la notar, fără a declara în mod public motivul pentru care a recurs la acest gest.

Se zvonește însă că aceasta și-ar fi înșelat soțul, deoarece în urmă cu câteva săptămâni a fost surprinsă de Cancan în ipostaze compromițătoare cu un alt bărbat. Mai exact, aceasta a fost văzută vorbind cu tânărul respectiv în autoturismul lui de lux, după care s-a deplasat la mașina pe care o conduce ea și care este înregistrată pe numele soțului ei, unde a căutat printre lucrurile aflate în portbagaj. Bărbatul care o însoțea i-a ridicat Ramonei fără pic de jenă fusta mini, iar aceasta nu s-a simțit deranjată, nu i-a atras atenția pentru că a întrecut limita.

Nu este prima dată când se speculează că aceasta ar fi implicată în relație extraconjugală. În urmă cu ceva timp s-a afișat la un eveniment monden alături de Victor Slav. Aceștia au pășit pe covorul roșu împreună și au petrecut seara discutând, consumând băuturi scumpe și zâmbind.

Recent, Ramona Olaru a vorbit despre situația dintre ea și soțul său, Bogdan.

„Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine, cu rău, ba eram, ba nu eram. (…)

Amândoi suntem geloși. Ultima oară ne-am certat pentru că el este antisocial și a pornit mare scandal. Nu îl iert dacă mă înșală. Înseamnă că vrea altceva. Dacă e să fie cu altcineva înseamnă că vrea altceva și atunci de ce să mai vreau să stau cu omul acela lângă mine?”, a spus Ramona Olaru…

Sursa: redactia.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies