Home Stiri mondene Atac la adresa femeilor însărcinate, din partea Danei Budeanu! „Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum?!”

Atac la adresa femeilor însărcinate, din partea Danei Budeanu! „Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum?!”

de Arseni Ana
Atac la adresa femeilor insarcinate din partea Danei Budeanu

Dana Budeanu, criticul de modă, are un canal de YouTube unde vorbește liber despre anumite aspecte din viața anumitor persoane, dar și critică anumite categorii de oameni.  De curând, aceasta a atacat femeile însărcinate care nu au grijă de ele pe perioada sarcinii.

Vedeta este foarte nervoasă pe femeile care nu reușesc să se abțină din a mânca orice le apare în cale în cele nouă luni de sarcină. Plus de asta, este foarte convinsă de faptul că acestea iau în greutate foarte mult din cauza alimentației necorespunzătoare.

„Toate femeile însărcinate sunt frumoase. Nu! Cum?! Și porcii ăia de 120 de kilograme sunt frumoși? Balenele alea ucigașe de 120 de kilograme sunt frumoase? De ce sunteți ipocrite? Toate alea care li se face nasul atât radiază? Radiază porcul? Nu înțeleg, efectiv. Nu reții nimic când ești însărcinată. Reții doar ce vrei. Adică frigiderul… îl înghiți! Cât bagi, atât reții”, a declarat criticul de modă.

Dana Budeanu a mai spus la momentul respectiv: „Băi, amețitelor, vreau să știu și eu:  de ce faceți, mă, copii?”.

Aceasta a mai dezbătut și subiectul legat de forumurile de femei însărcinate sau care au deja copii și pe care ea le consideră  secte,  în care toată lumea își dă cu părerea, chiar dacă multe dintre ele habar nu au despre ce vorbesc.

„Această sectă de femei care, de vreo 15 ani încoace rămân însărcinate, nasc, sunt mame cum n-au mai fost altele înaintea lor, care funcționează în aceste grupuri, forumuri de psihopate 24/24. Totul se face pe aceste forumuri din care ele își dau cu părerea și-și iau părerile. Totul e pe aceste forumuri care au dus la crearea unei psihoze generale și a unei stări complet anormale despre ce înseamnă să fii mamă.

Băi, amețitelor, vreau să știu și eu: de ce faceți, mă, copii? De ce faceți copii dacă e așa o dramă? Dacă nici nu știți ce pampers să-i luați, dacă nu știți nimic, dacă stați și vorbiți între voi orice… De ce faceți?!

Nu toate femeile sunt făcute să fie mame și unele dintre cele mai mișto femei sunt alea care înțeleg asta și nu fac copii.

Copiii nu se fac că trebuie, că așa e normal în societate, că așa vor părinții, că vrea el și nu vrea ea, că vrea ea și nu vrea el. Nu se fac că trebuie copiii, că de asta e nenorocirea, că niște imbecile ca voi nasc!

Voi nu trebuie să nașteți dacă pentru voi este un coșmar tot ceea ce se întâmplă de când rămâneți însărcinate până muriți. Și ne dați nouă o societate plină de fătălăi și imbecile, că voi îi creșteți. Astea sunt noile mame, niște psihopate care trăiți, efectiv, în aceste demențe”, a mai declarat vedeta.

Dana Budeanu a mai susținut o idee, aceea că bărbatul, în perioada în care partenera lui este însărcinată, să fie trimis în armată. „Să se dea lege: fătălăul să fie luat în armată nouă luni!”.

„M-am gândit la o soluție pentru ăștia care rămân ele gravide și începe jihadul: când rămân astea gravide, e momentul ca să scăpați de toți mafioții. Să se dea lege: fătălăul să fie luat în armată nouă luni!

Las-o pe ea să stea cu mami, cu imbecilele celelalte, cu alea de pe forumuri, că ea oricum nu mai e cu tine, boule, e cu alea de pe forumuri! Viața în cuplu s-a terminat când ea rămâne însărcinată. Ea trăiește cu alea, e în sectă. Să se dea lege: băi, fătălăilor, a rămas aia gravidă, pe tine să te ia în armată, bă, băiatule! Ai scăpat noua luni de teroare,” a declarat Dana Budeanu…

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies