Home Compatibilitate zodii ATENȚIE! Doar așa o să ai noroc în 2021!

ATENȚIE! Doar așa o să ai noroc în 2021!

de Clair
Doar asa o sa ai noroc in noul an

Fiecare nativ dorește să aibă parte de cât mai mult noroc, cu atât mai mult în 2021, considerat a fi un deschizător de drumuri. Tot ceea ce nu a putut să fie realizat în anul anterior, 2021 dă speranța tuturor că lucrurile vor merge mai bine, iar norocul va fi prezent în viața fiecăruia.

Totuși, norocul poate fi determinat de acțiunile fiecăruia, astfel că fiecare ar trebui să acorde o atenție sporită propriei persoane, precum și faptelor sale. Unii nativi vor fi considerați adevărate modele, deoarece prezintă mult optimism și ambiție, elementele necesare pentru a determina norocul să bată la ușă.

 1. BERBEC

Nativul de Foc dorește să aibă mult mai mult noroc în dragoste, deoarece s-a plictisit să își petreacă zilele în singurătate. Astfel, BERBECUL are nevoie de puțin mai mult noroc în dragoste, iar acesta poate apărea dacă nativul va fi deschis la oportunități. Astfel, poate găsi un partener pe măsură la muncă, pe stradă sau chiar în cercul său de prieteni.

 1. TAUR

TAURUL este o persoană destul de norocoasă, iar acest lucru conduce la concluzia că nu îi va fi foarte greu să aducă norocul la el în casă. Deși este o persoană foarte optimistă, ar trebui să mai lucreze la ambiție. Norocul nu poate apărea dacă nu muncești și nu lupți pentru visurile tale, indiferent de cât de greu va fi.

 1. GEMENI

Nativul de Aer va trebui să își acorde timp propriei persoane, pentru a putea afla, ulterior, ce înseamnă norocul. GEMENII au nevoie de o schimbare în viața lor,  deoarece norocul nu va apărea datorită obiceiurilor negative pe care le au. Ca să fie norocoși, nativii de Aer vor trebui să își schimbe percepția asupra vieții, să devină mai ambițioși și să nu lase totul în mâna sorții.

 1. RAC

Cărțile sunt bune prietene ale omului, iar pentru nativul RAC, reprezintă surse aducătoare de noroc. Acest nativ este un iubitor al cărților de dezvoltare personală, iar acest lucru poate fi valorificat. Astfel, va lupta să devină cea mai bună versiune a sa,  fiind cuprins de multă ambiție. În cele din urmă, norocul nu va întârzia să apară pentru un nativ dornic de cunoaștere.

 1. LEU

În ciuda faptului că nu este specifică unui nativ precum LEUL, organizarea poate reprezenta un plus atunci când vine vorba de noroc. Acest aspect a fost cel mai puțin luat în calcul atunci când vine vorba de noroc, însă lucrurile stau acum diferit. O persoană organizată își gestionează viața cu mult calm, relaxare, nefiind pe fugă niciodată. Astfel, o persoană organizată se va concentra cu mult calm asupra oportunităților care apar, fără a fi presată de alte lucruri nerezolvate.

 1. FECIOARĂ

Nativul de Pământ se va afla la extreme. Astfel, FECIOARA ar putea fi în topul celor mai norocoase zodii sau, din contră, să fie cea mai ghinionistă zodie. Totul depinde de motivația pe care o va avea de-a lungul timpului. Doar dacă nativul va renunța la egoism și va încerca să îi pună și pe alții pe primul loc, chiar dacă pentru o scurtă perioadă, astrele se vor arăta mândre de el și îi vor dărui noroc în schimb. Dacă va continua să fie o persoană atât de critică și îngâmfată, lucrurile vor sta cu totul diferit.

 1. BALANȚĂ

BALANȚA consideră că o bună sursă de noroc este reprezentată de cunoașterea a cât mai multe informații cu privire la ceea ce prezintă interes. Dacă nativul va dori să aibă noroc din punct de vedere profesional, cel mai bun lucru pe care îl poate face este să caute informații despre locuri de muncă mai bine plătite, despre colegii de birou, precum și despre ceea ce presupune un nou loc de muncă. Dacă se va informa corect, va găsit numeroase lucruri pe care le poate exploata pentru a aduce mai mult noroc în cariera sa.

 1. SCORPION

SCORPIONUL trebuie să își facă mai mulți prieteni. Deși pare simplu, lucrurile stau diferit, dat fiind faptul că acest nativ nu poate lega relații de prietenie cu oricine. Are nevoie de oameni asemenea lui, cu care să poată lega și o legătură emoțională. Prietenii pot fi o sursă bună pentru a descoperi noi informații, vești și oportunități pe care acest nativ le poate valorifica pentru a avea parte de o viață mai bună.

 1. SĂGETĂTOR

Nativul SĂGETĂTOR va avea parte de o perioadă mai puțin norocoasă, deoarece va trece prin momente de cumpănă care îl vor demoraliza foarte mult. Totuși, s-ar putea ca norocul să îi calce pragul însă doar dacă nativul va da dovadă de un comportament adecvat. Va trebui să îi ajute pe cei din jur pentru ca, la rândul său, să fie ajutat!

 1. CAPRICORN

CAPRICORNUL va trebui să facă o schimbare majoră pentru a determina norocul să îi bată la ușă. Se pare că acest nativ trebuie să devină mai comunicativ și mai prietenos cu cei din jur, deoarece ar putea apărea mult mai multe oportunități care să îi transforme viața într-una mai bună. În ciuda faptului că ar trebui să iasă din zona sa de confort, totul va merita atunci când rezultatele nu vor întârzia să apară.

 1. VĂRSĂTOR

Norocul este un prieten foarte bun cu nativul de Aer, cel puțin pentru o perioadă de trei luni. Totuși, nativul VĂRSĂTOR nu ar trebui să se culce pe o ureche, deoarece norocul trebuie întreținut. Domeniul în care va avea cel mai mult noroc este cel profesional, ca urmare a efortului depus în ultima perioadă. Astfel, îi va merge bine doar dacă se va concentra pe muncă la fel de mult ca până acum.

 1. PEȘTI

Nativul PEȘTI ar trebui să cunoască faptul că, fără optimism, nimic nu se poate realiza 100% corect. Se pare că nativul PEȘTI este foarte afectat atunci când astrele nu sunt de partea sa, iar ca urmare a acestui fapt, devine foarte pesimist. Nu mai crede în lucrurile pozitive care ar putea să i se întâmple, devenind foarte morocănos și lipsit de orice motivație. Norocul nu va bate la ușa acestui nativ atât timp cât nu este dispus să facă o schimbare în viața sa…

În concluzie, norocul poate apărea foarte ușor pentru cei care demonstrează astrelor că sunt demni de o asemenea binecuvântare însă poate dispărea la fel de ușor dacă nativii vor înceta să lupte pentru scopurile din viața lor.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..