Home Compatibilitate zodii Atenție la fenomenele astrale din luna Octombrie. Zodiile avertizate

Atenție la fenomenele astrale din luna Octombrie. Zodiile avertizate

de Clair
Atentie la fenomenele astrale din luna Octombrie. Zodiile avertizate

Din punct de vedere astral, luna octombrie este o lună dinamică, presărată cu evenimente importante pentru fiecare zodie în parte.

Luna debutează cu reluarea mersului direct al planetei Mercur, în zodia Fecioarei pe care o tranzitează scurt până în data de 11 octombrie când ajunge în semnul Balanței unde stă până pe 29, iar apoi începe tranzitul spre semnul Scorpionului.

Un alt eveniment important se întâmplă în seara zilei de 9 octombrie când vom avea parte de o Lună Plină în Berbec, ceea ce poate însemna că avem parte de neplăceri în sfera socio-profesională sau încheiem etape importante în această direcție.

Planeta Pluto trece și ea în mișcare aparent retrogradă pe 10 octombrie prin Capricorn, iar apoi revine la mersul direct. Astfel că, mai ales nativii Capricorn, cei ce au ascendentul în Capricorn, dar și fiecare dintre noi, în funcție de harta natală și segmentul guvernat de Capricorn, putem avea parte de ușurință în contexte sociale.

Pe 23 octombrie, Venus, planeta armoniei, a banilor și a bunurilor personale, se mută din Balanță în Scorpion, astfel că ni se vor accentua gelozia și posesivitatea și putem deveni acuzativi.
Data de 25 octombrie vine cu Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare în Scorpion, ceea ce poate însemna un interes crescut față de educația și formarea copiilor și a tinerilor, dar și că avem parte de informații incomplete, dacă ne gândim la aspectele create de Eclipsa parțială de Soare.

Și ultimul eveniment marcant al acestei luni, din punct de vedere astrologic, este: reintrarea în mișcare aparent retrogradă a lui Marte în Gemeni pe 30 octombrie. Putem astfel întâmpina dificultăți în călătoriile pe cale aeriană, putem avea parte de o comunicare distorsionată cu ceilalți, de superficialitate și de multă grabă.

Progresul se poate întâmpla cu ușurință luna aceasta dacă reușim să abordăm situațiile delicate cu precauție și rațiune.
Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie.

Berbec
Relațiile parteneriale sunt vizate cu precădere luna aceasta. Pot apărea schimbări importante, atât în relația cu partenerul de viață cât și profesional. Sunt posibile noi oportunități. Fii deschis și precaut, observă contextele actuale. Există șanse pentru progres, dar deciziile importante e mai bine să le iei în lunile următoare.

Taur
Se recomandă precauție în privința sănătății fizice, efort redus, odihnă și timp pentru tine. În sfera profesională, doar aparențele sunt armonioase. Folosește-ți rațiunea și investighează situațiile care ți se par suspecte, este posibil să fii invitat în colaborări nesigure, sunt posibile răsturnări de situație multiple. Evită să iei decizii majore acum, vor veni momente favorabile în lunile viitoare.

Gemeni
Sănătatea se îmbunătățește mult în această perioadă. Relațiile amoroase sunt în prim plan în această lună. În funcție de cât de maturi emoțional sunteți, atât tu, cât și partenerul de viață, pot apărea diverse situații mai mult sau mai puțin complicate și poți simți un carusel de emoții. Situații ambigue pot apărea și la locul de muncă. Se recomandă să rămâi în expectativă pentru moment.

Rac
Echilibrul este ceea ce ai nevoie în această lună. Poți avea parte de dialoguri semnificative cu prietenii și este bine să ții minte ce ți se transmite. Aceste discuții îți vor fi utile mai târziu când le vei înțelege și sensul. Poți simți nevoia să aduci îmbunătățiri spațiului locativ în care te vei retrage mai mult în perioada aceasta, lucrând chiar de acasă. Apare riscul de muncă excesivă ceea ce poate aduce conflicte în viața de familie care are de asemenea nevoie de implicare ta. Fii cumpătat cu resursele!

Leu
Demersurile de învățare și dezvoltare personală și profesională sunt favorizate luna aceasta. Secvențele scurte de învățare precum cursuri, prezentări și dialoguri cu cei din anturajul apropiat chiar, te pot ajuta să progresezi. Cei din familie nu susțin însă toate demersurile tale invocând tot felul de motive. Folosește-ți rațiunea și termină ceea ce ai început deja!

Fecioară
Sfera profesională este importantă pentru tine luna aceasta. Continuă să îți faci treaba la serviciu cu aceeași rigurozitate și perseverență cu care o făceai și până acum și toate se vor așeza de la sine pe făgașul dorit, chiar dacă nu pare așa acum. Discuțiile cu ceilalți se întețesc de asemenea. Este posibil să fii provocat la dialog pe teme delicate sau chiar personale, fii vigilent și comunică selectiv, doar strictul necesar!

Balanță
Capitolul financiar poate suferi luna aceasta deoarece ai o energie debordantă și ai tendința de a te implica în multe acțiuni mici, dar costisitoare pentru a veni în ajutorul celorlalți. Se recomandă să acționezi organizat, conform unui plan care să te ajute să prioritizezi și să îți dozezi resursele. Relațiile parteneriale pot fi si ele agitate din pricina energiei tale. Meditația te poate ajuta să-ți menții echilibrul interior.

Scorpion
Traversezi o perioadă complicată din punct de vedere emoțional. Pare că ai multe pe suflet și te-ar ajuta să te retragi un pic din forfota cotidiană, să stai de vorbă cu un prieten bun sau chiar să-ți acorzi momente de introspecție și să fii atent la tine. Îți vor fi favorizate activitățile departe de ochii lumii și depinde doar de tine să revii cu forțe proaspete, problema pare a fi doar la tine pentru moment și tot tu poți trece peste aceste momente delicate.

Săgetător
Octombrie este o lună delicată pentru tine în care se recomandă să rămâi prudent în tot ce faci. Poți avea parte de mulți colaboratori în jurul tău care îți pot propune să te implici în proiecte, chiar și umanitare, de anvergură, dar nimic nu e ceea ce pare. Pot mereu apărea turnuri de situație pentru că lucrurile nu sunt făcute cu temeinicie. Evită să iei în serios ceea ce auzi în această perioadă și mai ales, evită să te implici în toate aceste proiecte.

Capricorn
Se recomandă sa te ocupi de spațiul locativ și de familie. Se va încheia o etapă importantă. În sfera profesională, pot apărea, mai ales din partea șefilor, false oportunități atrăgătoare. Nu ezita să te bazezi atât pe propria rațiune cât și pe intuiție. Mai ales femeile cu care vei colabora în această perioadă pot avea interese ascunse, deși nu pare. Schimbările bruște de plan sunt potențate.

Vărsător
Prudența este cuvântul de ordine al acestei perioade pentru tine. Călătoriile pe distanțe lungi pentru studii, în scop turistic sau profesional sunt favorizate și dacă ele se întâmplă, e bine să se întâmple cu un scop bine definit. Segmentul profesional este și el supus unei forfote venite din partea colegilor care pot încerca să îți pericliteze imaginea sau reputația. Folosește-ți consecvența și concentrează-te pe bunăstarea ta mentală ca să poți depăși aceste episoade mai ușor.

Pești
Se recomandă să rămâi prudent și pozitiv în această perioadă, cu atenție sporită la zona financiară. Ceea ce cheltuiești poate depăși ceea ce câștigi, chiar dacă nu pare. Pot apărea câștiguri substanțiale din moșteniri, partaje sau bani veniți de la alții, însă pe termen lung, poți pierde acești bani la fel de ușor cum i-ai obținut. Aparențele sunt înșelătoare. Vestea bună est că sunt momente pasagere…

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..