Home Compatibilitate zodii Atenție la Mercur în retrograd în luna Septembrie! Nativii Vărsător să aibă grijă pe plan profesional

Atenție la Mercur în retrograd în luna Septembrie! Nativii Vărsător să aibă grijă pe plan profesional

de Clair
Atentie la Mercur in retrograd in luna Septembrie

Specificul astrologic al lunii septembrie este unul de coșmar, având în vedere poziția retrogradă a planetei Mercur. Nativii zodiacului sunt atenționați de către astrologi să se păzească de orice potențială situație despre care au până și cea mai mică îndoială conform căreia ar fi una primejdioasă pentru ei; în special nativii Pești trebuie să fie atenți la relațiile cu persoanele apropiate, nativii Vărsător să aibă grijă pe plan profesional, iar nativii Leu, pe plan financiar. Iată ce te așteaptă în luna septembrie în funcție de zodia ta!

Berbec. Posesorii semnului zodiacal al Berbecului vor avea de tras pe plan profesional. Se poate să pierdeți șansa de a mai lua parte la unele colaborări sau, și mai rău, pierdeți clienți valoroși pentru afacere.

Taur. Nativilor Taur s-ar putea să nu le meargă prea bine în cazul în care se află în căutarea unui loc de muncă, iar asta nu din cauza lor. Există totuși șansa să fiți neîndemânatici, iar asta vă poate trage în jos.

Gemeni. Pentru nativii Gemeni, luna septembrie este una de cotitură, fără doar și poate. Au muncit mult pentru a ajunge în acest punct și încep să se reverse incertitudini peste aceștia și să fie neliniștiți.

Rac. În ceea ce îi privește pe nativii Rac, luna septembrie este luna necazurilor lor. De departe cel mai mare va fi cel că vor lua o decizie pripită, iar asta îi va costa scump, la propriu.

Leu. În cazul nativilor Leu, luna septembrie și Mercur retrograd acționează asupra situației financiare aflate deja în scădere. Există posibilitatea să vă redresați foarte greu și făcând eforturi considerabile.

Fecioară. Și pentru nativii Fecioară luna septembrie este una dificilă, în sensul că aceștia vor avea probleme la locul de muncă. Exigențele exacerbate ale superiorilor îi aduc foarte aproape de a-și da demisia.

Balanță. În ceea ce îi privește pe nativii Balanță, luna septembrie va merge exact pe dos și trebuie să vă așteptați ca nimic din ce faceți să nu fie bine. Persoanele din jurul dumneavoastră se vor arăta nemulțumite oricâte eforturi ați depune.

Scorpion. Și pentru nativii Scorpion, septembrie este o lună problematică, deoarece vor întâmpina o serie de probleme pe plan emoțional. Relația de cuplu își pierde farmecul, iar de aici derivă mai multe emoții negative care vă vor copleși la un moment dat.

Săgetător. Luna septembrie va fi una destul de greu de dus și pentru posesorii semnului zodiacal al Săgetătorului, deoarece lucrurile vor merge pe dos la serviciu. Nu vă sincronizați și pierdeți foarte mulți bani.

Capricorn. În luna septembrie, nativii Capricorn au tendința să fie mai tot timpul cu capul în nori, iar asta le va da bătăi de cap, în sensul că sunt predispuși să rateze momente importante și oportunități unice.

Vărsător. În ceea ce îi privește pe nativii Vărsător, aceștia trebuie să acorde maximă seriozitate planului profesional în luna septembrie, deoarece există un risc crescut să piardă, din neatenție, pe ultima sută de metri, tot ce au lucrat…

Pești. Nativii Pești traversează o lună sensibilă din punctul de vedere al relațiilor cu persoanele apropiate. Șansele să fiți irascibili sunt crescute și puteți pierde prieteni valoroși în urma unor cuvinte aruncate pe fond emoțional.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..