Home Stiri mondene Augustin Viziru a câștigat „Ferma”

Augustin Viziru a câștigat „Ferma”

de Buinoschi Andreea

Ultimul episod al emisiunii Ferma a fost un adevărat motiv de bucurie pentru Augustin Viziru. El este câștigătorul acestui sezon, dar și al premiului de 50.000 de euro.

Joi seara, marea finală a avut loc, unde pentru trofeu s-au luptat Viviana Sposub, Elena Chiriac, Augustin Viziru, dar și Andrei Stoica. Jocul pentru marele premiu a avut loc între Augustin și Elena. Prima persoană eliminată a fost iubita lui George Burcea, Viviana Sposub, urmată de Andrei Stoica.

După ce s-a anunțat câștigătorul, Augustin a ținut să o felicite și pe Elena, cea care a făcut tot ceea ce a putut pentru a câștiga, dar care a ieșit pe locul al doilea.

„Suntem amândoi câștigători. De când am intrat în concursul ăsta, a fost alături de mine. Ea a câștigat foarte mult. Și mă bucur tare mult pentru ea. O să fiu alături de Elena atunci când va avea nevoie. Mă bucur că, după cinci ani de frustrări, am reușit să iau trofeul. Astăzi, fetița mea a împlinit trei luni, iar acest trofeu este pentru ea”, a spus Viziru.

Fanii lui au reacționat imediat și l-au felicitat pentru parcursul pe care l-a avut. „Felicitări! Meriți pe deplin acest trofeu și gestul de la final, că ai ridicat trofeul cu Elena, ai dat dovadă de respect❤️💙🥇🏆🎉”, „O finală și doi învingători, mai frumos de atât nu se putea 🤗🤗🤗”,„🎉Felicitări din tot sufletul! Ați fost minunați! Cuvintele sunt de prisos oricum! Vă transmit toată admirația mea și vă mulțumesc pentru că ați fost voi, pentru toată emoția pe care ne-ați transmis-o și pentru că ați fost dovada vie că BUNĂTATEA mereu va învinge. 🏆✨😘🤗😘🤗”, „💃💃🍾🧨🎉Bravo, om fain! Tare m-am bucurat! A fost o plăcere să te urmărim în «Fermă», te felicit încă o dată!!🙌”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de acesta pe contul lui de Instagram…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..