Home Stiri mondene Aurel Pădureanu, despre ce s-a întâmplat între el și Gigi Becali: „Nu vreau să mai apelez la nimeni”

Aurel Pădureanu, despre ce s-a întâmplat între el și Gigi Becali: „Nu vreau să mai apelez la nimeni”

de Clara

După ce Cornelia Catanga a decedat, soțul și fiul ei erau în pericol de a dormi pe stradă, deoarece nu mai aveau cu ce să plătească chiria. Acesta i-ar fi cerut ajutorul lui Gigi Becali, iar unele persoane au susținut că a fost refuzat însă, în cele din urmă, are un acoperiș deasupra capului.

„Mulțumesc Lui Dumnezeu, sunt alături de copiii mei și nu am nevoie de nimic. Trebuie să mai treacă foarte mulți ani ca să avem un Paște liniștit! E greu să dispară cineva care ți-a fost alături 33 de ani.

M-am mutat la fata mea, că ea are un apartament. Nu vreau să mai apelez la nimeni, că s-au interpretat alte lucruri, că mă rog de toată lumea, că tun și fulger, că am zis de Becali. Nu e adevărat, eu vreau să îi cer scuze omului ăstuia, că nu am obligat pe nimeni cu nimic.

A zis Becali că nu mă cunoaște, că nu o cunoaște nici pe Cornelia… Cum să spui asta, când pe Cornelia o știe toată lumea?! I-am cântat când a cununat-o pe doamna Firea și, în al doilea rând, am cântat la Casa Băneasa timp de 23 de ani. Acolo venea domnul Becali, acum mulți ani, la două, trei zile, în permanență. Și cum să spună că nu ne cunoaște? Probabil că nu face apel la memorie, dar nu sunt supărat! Îi cer scuze public. Toată viața mie o să îmi pară rău că am apelat la dânsul. Nu am nevoie, nu vreau niciun fel de milostenie de la nimeni”, a spus acesta pentru cei de la fanatik.ro.

„Ceea ce pot să le ofer e un loc la cămin, la cele două cămine pe care le am, unul în Berceni și altul în Ghencea. Mai mult nu am ce să le dau, pentru că nu este treaba mea. În cazul în care ar fi fost vorba de o familie cu zece copii, atunci poate aș fi făcut un efort să le ofer o casă undeva, dar așa… eu nu am case să le dau”, a spus Gigi Becali, relatează playtech.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies