Home Stiri mondene Aurel Pădureanu îl acuză pe Becali că nu a plătit înmormântarea Corneliei, deși a promis

Aurel Pădureanu îl acuză pe Becali că nu a plătit înmormântarea Corneliei, deși a promis

de Clara

Cornelia Catanga s-a stins din viață, iar moartea sa nu a lăsat doar un gol în sufletele celor care o apreciau și în sufletul familiei, ci a creat și probleme financiare pentru soțul și fiul acesteia.

Cornelia Catanga, soțul și fiul lor au fost dați afară din casa în care locuiau, din cauza unor datorii neplătite la timp. În prezent, aceștia locuiau cu chirie, plătind totul din pensia ei și, din cauza faptului că artista a decedat, nu mai dispun de resurse financiare.

Așadar, Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, spunând că are nevoie de bani pentru a o putea înmormânta. Cu toate acestea, potrivit spuselor sale, se pare că milionarul nu a contribuit cu niciun ban.

„Am rămas pe drumuri, ne dau afară din vila în care stăm cu chirie, nu mai avem niciun ban de chirie, din pensia ei plăteam. Îl rugăm pe domnul Becali să ne ajute cu două cămăruțe, pentru mine și fiul meu. Suntem distruși, virusul ucigaș m-a lăsat fără soție, fără casă, fără bani”, a declarat Aurel Pădureanu pentru playtech.ro. 

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamiliști”, a mai spus acesta pentru sursa menționată anterior.

Mara Bănică a stat de vorbă cu cei de la fanatik.ro, spunând care a fost cauza decesului regretatei artiste. „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardio-respirator suprapus cu un COVID a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!

M-a sunat, plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardio-respirator. Nu a rezistat”, a spus Mara Bănică pentru fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies