Home Stiri mondene Aurel Tămaș are o iubită cu 32 de ani mai tânără decât el! Cât de frumoasă este Eliza, fostă Miss

Aurel Tămaș are o iubită cu 32 de ani mai tânără decât el! Cât de frumoasă este Eliza, fostă Miss

de negriuelena

Aurel Tămaș, în vârstă de 58 de ani, s-a căsătorit cu Marieta, avocată, în urmă cu 28 de ani, dar căsnicia lor s-a năruit după ce artistul a cunoscut-o pe o femeie cu 32 de ani mai tânără decât el.

Cântărețul și-a unit destinul cu cel al Marietei în anul 1991, iar aceasta i-a dăruit un fiu pe nume Antoniu.

Aurel Tamaș și Marieta sunt în continuare căsătoriți, chiar dacă fiecare a început o viață nouă separat. Frumoasa avocată încă își iubește soțul.

„Fiecare își trăiește viața cum vrea, pentru că suntem liberi. Domnișoara cu care e soțul meu e și ea o domnișoară și nu mă interesează prea mult despre ea.

Nu sunt divorțată de Aurel Tămaș și îl iubesc, pentru că e soțul meu”, a declarat aceasta acum ceva vreme pentru Click!.

Eliza Ancău, cea de care s-a îndrăgostit Aurel Tamaș, a absolvit Facultatea de Științe Politice din Cluj.

Tânăra a participat la multe concursuri de Miss printre care Miss România Supranațional (2015) și Miss Global of Beauty Queen (2016).

Aceasta a fost asistenta artistului în cadrul emisiunii Minunile lui Tămaș, iar timp de câțiva ani și-au ascuns relația de ochii lumii.

Eliza Ancău și Aurel Tamaș locuiesc împreună de câțiva ani, iar artistul i-a deschis o gogoșerie în Cluj.

După ce a aflat că soțul său a început relația cu Eliza Ancău, Marieta s-a s-a schimbat foarte mult și a ajuns de nerecunoscut.

Aceasta a pierdut în greutate, și-a schimbat look-ul și stilul vestimentar, trecând cu grație peste suferința pricinuită și ajungând să fie admirată de toți bărbații din jurul său…

Surse: ciao.ro, libertatea.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies