Home Stiri mondene Babs, primele declarații despre copil

Babs, primele declarații despre copil

de Clara

Iubita lui Dorian Popa, cunoscută ca Babs, a fost întrebată de foarte multe ori dacă are de gând să facă vreun copil. Sătulă de această întrebare, Babs le-a dat curioșilor un răspuns cât de poate de acid, sperând să le închidă gura.

Întrebată când va apărea noul membru al familiei, aceasta a fost vizibil deranjată și le-a răspuns foarte dur. „Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap! Când vrea Dumnezeu”, a fost replica ei. Cu toate acestea, fanii nu s-au lăsat așa de ușor și au tot insistat. „Păi, normal că te întreabă lumea de copil, că doar ai 38 de ani. Nu e după Dumnezeu!”, a fost răspunsul acestora.

Babs nu a mai răbdat și le-a răspuns foarte dur curioșilor, sperând ca nimeni să nu o mai întrebe despre acest subiect. „Oameni buni, ce aveți cu mine? Pe bune… Dacă am 38 de ani și nu am copil, sunt handicapată sau ce am? Sunt foarte fericită așa cum sunt! Am trei «copii» blănoși foarte drăguți”, a fost reacția acesteia.

Cu toate acestea, fanii se pot bucura de o veste bună. Babs a fost cerută de soție de către Dorian Popa. „Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul”, a fost răspunsul brunetei. Însă, spre dezamăgirea admiratorilor săi, nu a spus și când va avea loc nunta.

Și Dorian Popa a avut un cuvânt de spus în acest sens și a adăugat câte ceva și despre copil. „Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (n. r. – adopție)”, a spus acesta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies