Home Stiri mondene Băiatul lui Brigitte îi ia apărarea lui Florin Pastramă: „Eu îl înțeleg pe Florin”

Băiatul lui Brigitte îi ia apărarea lui Florin Pastramă: „Eu îl înțeleg pe Florin”

de Clara

Zilele trecute, mai multe imagini și filmulețe halucinante au făcut înconjurul internetului. Protagoniștii erau nimeni alții decât Brigitte și Florin Pastramă. Afaceristul a bătut-o pe soția sa, chiar sub ochii trecătorilor, aceasta nefiind însă prima dată când astfel de incidente au loc între cei doi soți.

De curând, fiul lui Brigitte i-a luat apărarea tatălui său vitreg, spunând că este doar vina mamaei sale și a comportamentului său exagerat. „Eu îl înțeleg pe Florin, mama te scoate, efectiv, din sărite. Oricâtă răbdare ai avea, oricât ai încerca să lași de la tine, acest om te termină psihic. Și eu am momente în care, pur și simplu, nu mai suport, dar e mama mea, totuși. Eu îl înțeleg, ea tratează pe toată lumea ca pe sclavi, toți suntem pionii ei. Dacă cineva nu face așa cum vrea ea, devine agresivă și începe să te toace până te distruge psihic. Trebuie să ai nervi extrem de tari ca să îi reziști”, a declarat tânărul.

Brigitte și fiul său nu au o relație normală, așa cum ar trebui să fie. În urmă cu puțin timp, aceștia au fost prinși în mijlocul unui scandal, fiecare aducându-i acuzații grave celuilalt. În cadrul emisiunii XNS, Robert Sfăt a declarat că a fost agresat de mama sa: „Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies