Home Stiri mondene Bănică jr. și Mărculescu nu se suportau! Detalii despre scandalul dintre foștii colegi din „Liceenii”

Bănică jr. și Mărculescu nu se suportau! Detalii despre scandalul dintre foștii colegi din „Liceenii”

de negriuelena

Costin Mărculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost găsit fără suflare în propria locuință, iar în prezent ies la iveală detalii tulburătoare despre viața sa și scandalurile în care a fost implicat.

Costin Mărculescu era renumit pentru faptul că se exprima direct, fără menajamente, iar din acest motiv a declanșat numeroase scandaluri de-a lungul timpului.

Unul dintre conflictele în care a fost implicat și despre care puține persoane cunosc a fost chiar cu Ștefan Bănică jr.

Ștefan Bănică jr. și Costin Mărculescu au fost colegi în celebrul film Liceenii, dar, în realitate, nu se suportau.

Conflictul dintre ei izbucnise după moartea Cristinei Țopescu, atunci când Costin Mărculescu a scris un mesaj controversat pe pagina lui de Facebook.

Acesta își spusese părerea despre comportamentul lui Ștefan Bănică jr. în contextul relației pe care acesta o avusese cu Cristina Țopescu.

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei (n.r. – Țopescu).

Să se ducă Bănică Jr., care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, scrisese Mărculescu pe Facebook.

Ștefan Bănică jr. a fost deranjat peste măsură de acuzațiile aduse de către Costin Mărculescu, potrivit unor surse care au făcut declarații pentru impact.ro.

„I-a transmis printr-o cunoștință comună că, dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții.

Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spuse.

Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au spus sursele respective…

Sursa: impact.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies