Home Stiri mondene Bendeac a fost reclamat la CNCD din cauza modului în care își promovează vinul

Bendeac a fost reclamat la CNCD din cauza modului în care își promovează vinul

de Clara

Mihai Bendeac a fost reclamat la CNCD din cauza modului în care își promovează vinul. Totul are legătură cu o scenă dintr-un clip de promovare care a stârnit mai multe reacții din partea unor persoane.

Mai exact, o scenă în care acesta i-ar da o palmă partenerei cu care întreținea relații intime nu a fost pe placul telespectatorilor, iar femeile au decis să-i facă o reclamație actorului. Conform celor de la cancan.ro, pe data de 22 martie, audierile în acest caz vor începe.

Mai mult decât atât, aceasta nu este prima întâmplare de acest fel prin care Mihai Bendeac trebuie să treacă. În urmă cu ceva timp, juratul de la Antena 1 a mai primit o sesizare, însă, în cele din urmă, aceasta nu s-a mai susținut.

Mihai Bendeac ar fi trebuit să participe în emisiunea lui Denise Rifai

Mihai Bendeac ar fi trebuit să se numere printre invitații lui Denise Rifai. Aceștia căzuseră de acord ca actorul să participe în emisiune doar dacă se va mărita cu prezentatoarea. După ce anunțaseră că detaliile au fost stabilite, chiar dacă divorțul urma să aibă loc imediat după încheierea filmărilor, se pare că acesta nu s-a mai ținut de cuvânt.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie. Pentru «40 de întrebări» fac orice. Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea «40 de întrebări». Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că, la ora 12, facem cununia și, la ora 14, înregistrăm emisiunea. Întâi «ne mărităm» și, după aceea, intrăm în studio. Eventual, o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a spus Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies