Home Stiri mondene Beyoncé, declarații dureroase despre sarcina pierdută: „În urma acestei experienţe am învăţat să…”

Beyoncé, declarații dureroase despre sarcina pierdută: „În urma acestei experienţe am învăţat să…”

de negriuelena

Beyoncé, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite artiste pop din lume, dar se bucură nu doar de succes în carieră, ci și de o familie minunată.

Aceasta are o relație de foarte mulți ani cu rapperul Jay-Z, cu care s-a căsătorit în anul 2008 și căruia i-a dăruit trei copii: Blue Ivy Carter, Rumi Carter, Sir Carter.

Puține persoane cunosc însă faptul că aceasta a pierdut o sarcină înainte de a o avea pe fetița sa Blue Ivy, fapt care a marcat-o și despre care a vorbit de curând în cadrul unui interviu pentru Elle.

„În urma acestei experienţe am învăţat să am mai întâi grijă de mine ca apoi să pot apoi fi mamă şi să am grijă de un copil”, a spus artista.

„Am început să caut semnificațiile profunde atunci când viaţa îmi dădea lecţii pe care nu ştiam că am nevoie să le învăţ.

Acum succesul înseamnă altceva pentru mine.

Când, în sfârşit, am avut-o pe Blue, căutările mele au devenit mai adânci, am renăscut în relaţia cu mine însămi şi cu restul lumii şi căutarea sinelui a devenit şi mai puternică”, a adăugat aceasta.

Beyoncé a punctat și modul cum s-a schimbat viața sa după pierderea suferită.

„Este dificil pentru mine să mă uit înapoi. Să fiu numărul unu n-a mai fost pentru mine o prioritate.

Ţinta mea a devenit să creez artă şi să las în acest fel o moştenire valoroasă în urmă. Acest lucru mă împlinește cu adevărat”, a mai spus frumoasa cântăreață.

„Maturitatea şi copiii m-au învăţat să mă prețuiesc dincolo de aparențe şi să înţeleg că sunt aşa cum trebuie să fiu în funcţie de etapa în care mă aflu…

Mi-ar plăcea ca mai mulţi oameni să se concentreze pentru a-şi descoperi frumusețea lor interioară, mai degrabă decât să-i critice pe alții”, a încheiat Beyoncé.

Surse: clicksanatate.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!