Home Stiri mondene Bianca de la „Puterea Dragostei” face mărturisiri emoționante! „Am să mă întorc în…”

Bianca de la „Puterea Dragostei” face mărturisiri emoționante! „Am să mă întorc în…”

de Buinoschi Andreea

Bianca a izbucnit în lacrimi și a făcut niște declarații de-a dreptul emoționante. Datorită faptului că s-a atașat foarte mult de cei care au făcut posibilă emisiunea, aceasta a declarat că va merge până în Turcia doar pentru a-i vizita.

„Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca «o palmă peste față» pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta, nu mă mai urau așa mulți. Oricum, pot concluziona așa, dacă prima dată, am luat trofeul, în cel de-al doilea sezon, am câștigat iubirea… Livian este trofeul meu”, a declarat câștigătoarea celui de-al doilea sezon pentru WOWbiz.ro.

„Eu sunt o fire mai rece, plâng mai greu, poate și pentru că am luat viața în piept de mică. Însă, pot să vă spun, cu mâna pe inimă, că, atunci când se apropia finalul competiției, aveam așa… un gol în stomac! Îmi era greu să mă despart de un loc în care am stat aproape doi ani și de oamenii pe care i-am îndrăgit acolo. Vorbesc despre cei din producție, de la primul până la ultimul, persoane de care m-am atașat, care au fost mereu acolo cu sfaturi bune pentru mine”, a spus Bianca despre cei pe care îi are la inimă.

„M-au luat în brațe la final și am fost extrem de impresionată. Atunci, le-a spus că am să mă întorc în Turcia pentru ei, oamenii de acolo. Au fost momente frumoase, emoționante, de suflet. Se încheiase pentru mine o etapă din viață, dar în suflet, mi-au rămas oameni dragi”, a concluzionat câștigătoarea controversata brunetă…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies