Home Stiri mondene Bianca de la „Puterea Dragostei”, mesaj acid pentru foștii colegi

Bianca de la „Puterea Dragostei”, mesaj acid pentru foștii colegi

de Clara

Bianca se pare că a rămas la fel de vocală și după terminarea emisiunii, nu doar în timpul filmărilor. După ce a câștigat emisiunea și, implicit, a obținut trofeul, aceasta le-a transmit un mesaj extrem de acid unor foste colege, mai exact, Siminei și Roxanei.

Se pare că tinerei câștigătoare nu i-a convenit că fetele din sezonul 1 au avut lucruri de obiectat la adresa ei, așa că s-a decis să le dea o lecție.

Simina, adversara sa din primul sezon, a spus că nu înțelege cum de Livian a acceptat să rămână cu aceasta: „Prea jos suntem noi? Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut. Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă”.

Însă, scandalul nu s-a oprit aici, iar înțepăturile dintre ele au continuat. „Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leșinata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a spus aceasta.

Se pare că afirmațiile colegelor nu prea au încântat-o pe Bianca. Aceasta nu a mai răbdat și, prin intermediul contului său de Instagram, aceasta le-a transmis un mesaj cu subînțeles. „Fraieri și anonimi!” au fost cuvintele Biancăi, sperând că, în acest fel, va încheia orice fel de discuție.

Nici Buzoiu nu a avut cuvinte de laudă la adresa Biancăi și a spus și ea ceea ce gândește. „Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic? V-a făcut și pe voi. Acum a intrat fra-su. Îi manglește și ăla pe alții. Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre”, a declarat aceasta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies