Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a anulat nunta după ce s-a spus că a fost agresată de Alex Bodi? Apropiații săi au făcut dezvăluiri uluitoare

Bianca Drăgușanu a anulat nunta după ce s-a spus că a fost agresată de Alex Bodi? Apropiații săi au făcut dezvăluiri uluitoare

de negriuelena
loading...

În urma scandalului iscat în urmă cu o săptămână deoarece Alex Bodi ar fi agresat-o pe Bianca Drăgușanu în parcarea unui restaurant, diva ar fi decis să suspende pregătirile pentru cununia religioasă.

Se pare că, deși inițial Alex Bodi a negat cele întâmplate, nu iese fum fără foc în această situație, apropiați ai cuplului Drăgușanu-Bodi susținând că focoasa blondină nu a trecut peste incident și ar fi decis să anuleze nunta.

Cei doi au o relație tumultuoasă, fiind cunoscuți pentru faptul că se despart și se împacă des. După ce s-au căsătorit civil în secret pe data de 1 august, acum situația lor este din nou tulbure.

Aceștia ar urma să se cunune religios pe data de 22 septembrie.

„Din câte știm noi, cei doi vor merge la biserică pe 22 septembrie, apoi, petrecerea se va ține la un palat select de lângă București!

Dacă nu se mai întâmplă ceva între ei până atunci și totul va merge șnur, iar zvonurile sunt reale, vom asista la cea mai importantă petrecere a anului”, au declarat pentru Wowbiz în urmă cu două săptămâni surse din anturajul cuplului.

Se pare însă că recent Bianca Drăgușanu s-a răzgândit, aceasta fiind încă afectată de ieșirea violentă a lui Alex Bodi, iar pregătirile pentru nuntă au fost oprite, conform unor apropiați ai săi.

„Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere.

Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au declarat surse din anturajul Biancăi Drăgușanu…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!