Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a avut urgent nevoie de o intervenție chirurgicală

Bianca Drăgușanu a avut urgent nevoie de o intervenție chirurgicală

de Clara
  • Bianca Drăgușanu a fost supusă unei anestezii.
  • Aceasta se simte bine și și-a anunțat fanii despre cele întâmplate.
  • Iubita lui Gabi Bădălău nu l-a avut alături de ea pe acesta.

Bianca Drăgușanu a suferit o anestezie, iar vestea a venit dintr-o dată, lucru ce i-a speriat pe fanii săi. De data aceasta fosta prezentatoare de la Kanal D nu a fost supusă unei noi intervenții chirurgicale, ci a fost vorba doar de un implant dentar.

Mai mult decât atât, în aceste momente delicate, alături de Bianca a fost sora ei și nu Gabi Bădălău, așa cum s-ar crede.

Bianca Drăgușanu a avut nevoie de o intervenție chirurgicală

„Tocmai ce m-am trezit dintr-o anestezie, sunt ușor debusolată, dar îmi revin încet-încet. Partea bună și frumoasă este că am ales cel mai bun doctor implantolog. (…) Alături de mine este și sora mea care mă susține”, a spus aceasta în mediul online.

Vedeta a spus cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru ea

„Flori, răbdarea, răbdare, răbdare, flori, iar răbdare, iar închid ușa, iar intră pe geam, iar închid geamul, iar închid ușa, iar îl dau afară, iar vine, răbdare, răbdare, atât. Eu mă văd lângă un bărbat mișto, care adoră să fie în prezența mea și care mă divinizează așa cum îmi doresc eu”, a spus Bianca, potrivit cancan.ro, în cadrul unui interviu.

„Nu mă interesează! Pe mine nu mă interesează ce face, cu cine e sau unde e! Nu mă interesează, n-are legătură cu mine. Eu pot să vorbesc despre mine, în rest, nu mă interesează! Relațiile nu erau bune, nu sunt nici rele, dar sunt într-o situație în care eu nu mai vreau să vorbesc despre asta. Cred că timpul va spune și va arăta exact fiecare cum e și ce e.

Timpul și faptele, că faptele vorbesc de la sine. Și, într-adevăr, un om valorează cât cuvântul lui, dar, în momentul de față, eu nu mai vreau să vorbesc despre această situație, relație sau ce a fost!”, a spus aceasta.

„Sunt și copil și dominatoare. Sunt stăpână, vrei să te mint?! N-am găsit unul suficient de puternic care să mă domine pe mine, dar eu sunt o femeie dominatoare. Dar nu am găsit niciun bărbat care să poată să mă domine până în momentul de față, dar cine știe, poate îl găsesc”, a mai spus aceasta pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies