Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât câștigă de pe urma contractelor de imagine

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cât câștigă de pe urma contractelor de imagine

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre contractele de imagine pe care la are. În cadrul unei emisiuni televizate, aceasta a dezvăluit suma pe care o câștigă de pe urma activității din online, iar banii nu sunt deloc puțini.

La scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Maldive, petrecută în compania lui Gabi Bădălău, Bianca a făcut o nouă aroganță de zeci de mii de euro. Prin intermediul rețelelor sociale, aceasta le-a arătat fanilor ei noul apartament de lux pe care l-a achiziționat.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Alex Bodi nu s-a oprit aici și a continuat seria dezvăluirilor. Aceasta le-a arătat internauților și cum a decis să mobileze apartamentul, semn că banii nu reprezintă nicio problemă pentru ea, chiar și în plină pandemie.

„Noi mergem la shopping acum, pentru că la ora 18:00 facem o minipetrecere acasă. Avem nevoie de furculițe pe bogăție, cu auriu, de aia de pus lumânările pe bogăție. Ea este sora mea și ea este sora mea dintr-o altă viață și mergem la shopping”, a spus Bianca, în timp ce le arăta fanilor noua achiziție.

În cadrul emisiunii XNS, Bianca a pus cât câștigă din mediul online. Deoarece are peste un milion de fani, sumele pe care aceasta le încasează sunt extrem de mari, ajungând ca, la final de lună, să câștige 10.000 de euro, pe lângă încasările pe care le face atelierul său de croitorie.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minimum! Când vine Black Friday, fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna Insta Story-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, a spus Bianca în cadrul emisiunii menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..