Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul de logodnă

Bianca Drăgușanu a fost cerută în căsătorie de Alex Bodi! Cum arată inelul de logodnă

de negriuelena

După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit și împăcat de patru ori în mod oficial, ultima dată chiar în urmă cu câteva zile, blondina a surprins pe toată lumea cu o fotografie pe care a postat-o de curând pe conturile sale de socializare.

Alex Bodi susținuse acum câteva zile faptul că s-a despărțit de Bianca și de data aceea era „definitiv”, după cum declarase într-un interviu pentru Antena Stars. „Nu, nu are Bianca ce să caute cu mine, am lăsat lucrurile clare. De fapt, nu mai avem ce căuta unul cu altul. Ne-om mai întâlni vreodată pe undeva, aia nu pot să zic… Niciodată nu zice «niciodată», dar ca și cuplu, nu. Acum nu ne-am certat, cel puțin de data asta, am lăsat lucrurile clare, au fost cât de transparent posibil, am încercat să renunțăm amândoi frumos, fără prea mulți nervi, fără reproș, ne-am încheiat socotelile. Deja suntem la a patra despărţire, crede lumea că facem show sau c-om trăi din asta, dar eu, unul, nu am nevoie de show-uri. Nu, nu zic asta, spun ca fapt divers (…). La noi nu era niciodată nimic programat sau forțat, de-aia și ieșeau lucrurile. Suntem impulsivi amândoi, nu ținem cont. Când e de spus ceva, se zice, când e de făcut ceva, se zice. Câteodată prea drastic. Și îți dai seama: gelozii, lupte, războaie, orgolii. (…) și în urma unei discuții, am căzut de comun acord că e mai ok așa”, spusese Alex Bodi în urmă cu câteva zile. Se pare însă că acesta s-a răzgândit și, din contră, a dus relația cu blondina la nivelul următor.

În fotografia postată recent, Bianca Drăgușanu apare purtând la mâna stângă un inel de logodnă superb, cu o piatră uriașă, lăsându-se să se înțeleagă că l-a primit din partea lui Alex Bodi.

„30.07 Această zi poate să-mi schimbe viața”, este mesajul pe care l-a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei în care apare cu inelul de logodnă pe deget. Alături de acest mesaj, Bianca a adăugat și emoticoane cu inimioare, precum și cu inițialele „AB”, ce semnifică prenumele lor, Alex și Bianca…

Sursa: viva.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies