Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a leșinat din cauza sarcinii?

Bianca Drăgușanu a leșinat din cauza sarcinii?

de Clara

Bianca Drăgușanu a ajuns, zilele trecute, pe mâna medicilor, după ce a leșinat. Aceasta a spus în mediul online că stările ar putea fi provocate de o sarcină, dar nu a dat mai multe detalii, ridicând multe semne de întrebare.

„Poate sunt și eu embarazada (n.r. – însărcinată), că nu mai pot de cald și de rău, ieri am stat în perfuzii, iar azi am o stare de îmi vine să «leșinez» iar.

Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie. Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie”, a declarat Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

În urmă cu doar câteva săptămâni, aceasta a fost invitată în cadrul unui podcast și a vorbit despre cum a ajuns faimoasă. „Am venit în București pentru a-mi urma visul. Nu am terminat facultatea, am făcut doi ani și jumătate la ASE, în Petroșani, după care am abandonat, după care am început alte cursuri la o școală de televiziune. Și acolo m-am pierdut pe drum. Și mi-am dat seama că adevărata școală, care m-a ajutat pe mine să reușesc, este școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două-trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu nu am reușit să termin facultatea, dar am tot ce-mi trebuie. Nu pot să spun că am sau n-am regrete că n-am terminat facultatea.

Cred că mi-aș fi dorit foarte tare să devin medic. Dacă aveam capacitatea și resursele financiare la momentul potrivit, cu siguranță terminam Facultatea de Medicină și aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni”, a spus Bianca, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies