Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a oferit noi declarații despre amenințările pe care le-a primit zilele trecute

Bianca Drăgușanu a oferit noi declarații despre amenințările pe care le-a primit zilele trecute

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a făcut noi declarații despre amenințările pe care le-a primit zilele trecute. Se pare că aceasta a fost sunată de trei bărbați care i-au spus că îi vor face rău ei și fiicei sale.

„Un individ, sau mai bine spus, trei indivizi, pentru că am primit trei apeluri telefonice, m-au amenințat că intră peste mine și peste fiica mea în casă. Îmi este teamă, tocmai am depus plângere penală și vom vedea cine are o problemă cu mine si cu copilul meu. Va plăti!

Nu bănuiesc pe nimeni, dar o să aflăm în curând, pentru că două dintre telefoane sunt abonamente, nu sunt cartele. Primul apel a fost aseară la ora 21, în care am fost înjurată și amenințată. Al doilea apel a fost în această seară, cu același conținut. Cel de-al treilea apel m-a speriat cel mai tare, mi-a spus că e în fața blocului meu și că intră peste mine și peste fiica mea în casă.

Sunt o femeie singură, cine vrea să îți facă rău, îți poate face. Sunt un om pacifist, nu am nimic de împărțit cu nimeni, nu deranjez pe nimeni cu nimic. Nu mie se mai pare glumă.

A fost o plângere dispusă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare. Au fost trei telefoane de la persoane diferite în ultimele 48 de ore, două dintre acestea au fost identificate de către organele judiciare”, a spus Bianca, pentru o emisiune televizată.

„Am băgat numărul în memorie și apare și poza și că are telefonul din 2019. Imbecil, ce să zic! Cât de idiot să fii?! Au și poză la WhatsApp, cum se poate așa ceva? În 2021 să mă suni de pe numărul tău de telefon, de pe abonament, cu poză și să mă ameninți, să-mi spui de copilul meu și că intri peste mine în casă?

Sunt trei bărbați. Înțeleg să mă înjuri pe mine, dar când vii și spui de copilul meu, că ești în fața blocului meu, deja mie nu mi se mai pare glumă! Mă înjuri o dată, de două ori, dar nu se mai poate! Unde suntem? În codru? Nu se mai poate așa ceva”, a mai spus Bianca, potrivit celor de la cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..