Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a oferit noi detalii despre despărțirea de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a oferit noi detalii despre despărțirea de Gabi Bădălău

de Clara

Bianca Drăgușanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni difuzate la Kanal D, unde a vorbit atât despre despărțirea de Gabi Bădălău, cât și despre zvonurile conform cărora ar fi însărcinată.

„Mi-am dorit din tot sufletul meu că această relație să rămână cât se poate de privată și pe cât am putut eu. Deși eu sunt o persoană foarte expusă, am ținut-o ferită de ochii lumii. Când eu vreau să o țin ferită, din impuls sau de supărare, sau nu știu de ce, el face publice niște detalii și niște situații care ar fi trebuit păstrate doar pentru noi. Bineînțeles că și eu am fost un factor, adică și eu am provocat situația prin care el a ajuns să facă această postare, pe care eu cred că o regretă.

Detaliile prefer, în continuare, să le țin pentru noi. Mi-aș fi dorit să nu spună, pentru că el mereu mi-a spus că nu vrea să mai apară.(…) Cred că fiecare dintre noi, în momentul de față, avem nevoie de o pauză să își dea seama exact de ce vrea. Pentru că eu, spre deosebire de el, știu ce vreau și acționez în consecință, el nu știe ce vrea. El la 24 de ore s-a sucit!(…) În momentul de față, eu sunt o femeie singură, asumată, care știe ce vrea.”, a spus aceasta în cadrul emisiunii lui Teo Trandafir.

Bianca Drăgușanu a spus că ea va fi cea care va anunța atunci când va fi gravidă

„Probabil, dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni, niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat, la un moment, cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcină la mijloc. O să spun eu când o să fie”, a mai spus Bianca Drăgușanu în cadrul aceleiași emisiuni televizate.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies