Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații despre bătaia primită de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a oferit primele declarații despre bătaia primită de la Alex Bodi

de Clara

Ultimele zile au reprezentat o adevărată provocare pentru Bianca Drăgușanu. Aceasta a fost bătută chiar de iubitul său, Alex Bodi, iar acest lucru se poate observa cu ochiul liber, deoarece fața umflată, vânătăile și incapacitatea de a se ține pe picioare vorbesc de la sine.

Conform speculațiilor care s-au făcut în ultima vreme, amanta lui Alex Bodi ar fi, de fapt, mărul discordiei. În urmă cu puțin timp, Bianca a făcut câteva declarații uimitoare, după ce a numit-o pe Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, prostituată.

„De multe ori ne lăsăm purtați de stări sau sentimente care nu ne descriu și acționăm din impulsivitate. Ne grăbim. Spunem. Facem. Judecăm. Regretăm. Nu există nicio «alta», exist doar eu! Important: sunt bine! Nu s-a întâmplat nimic care să îi afecteze pe alții. Nu există gelozii, nu există lupte​”, a spus Bianca Drăgușanu. În încheiere, aceasta a mai spus că nu ar fi trebui să îi atribuie acel apelativ.

Cei de la spynews.ro au reușit să intre în posesia conversației dintre Bianca și Radionova, care a ținut mai bine de o oră. Mai mult decât atât, Daria a oferit și ea câteva declarații despre triunghiul amoros în care pare a fi implicată.

„Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce dracu vor ei de la mine.

Eu nu știu nimic. Noi două am vorbit o oră și am clarificat totul. Eu nu am nimic cu acest bărbat, de fapt, chiar mă bucur pentru ei doi că s-au reîmpăcat, iar eu pot acum să stau departe de această mizerie. Ba chiar, noi două am încheiat conversația într-o notă bună și, în plus, o aștept la Londra pentru a bea o cafea împreună”, a spus aceasta pentru cei de la Antena Stars după ce Bianca a postat o poză cu ea și o parte din Alex Bodi, semn că se aflau în același loc, în același timp…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies