Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu a oferit primele declaraţii despre nuntă

Bianca Drăguşanu a oferit primele declaraţii despre nuntă

de Buinoschi Andreea

Zilele trecute, paparazzii cancan.ro au surprins-o pe Bianca Drăgușanu într-o parcare subterană. Aceasta nu şi-a făcut apariţia oricum, ci la volanul maşinii lui Gabi Bădălău, viitorul ei soţ. Mai mult decât atât, aceasta şi-a etalat şi cadourile primite atât de la actualul iubit, cât şi de la fostul, Alex Bodi.

Reporter Cancan: „Bianca, ce faci?”

Bianca Drăguşanu: „Bine, mă duc la sală.”

Reporter Cancan: „Cum a fost în excursie?”

Bianca Drăguşanu: „Superb.”

Reporter Cancan: „Am văzut că ți-ai schimbat și mașina odată cu iubitul.”

Bianca Drăguşanu: „Da, am mai multe mașini, dar nu e asta. Mai am două. Acum mă duc la sală, deci aveți grijă ce mă întrebați.”

Reporter Cancan: „E adevărat ce s-a vehiculat în presă, urmează o nouă căsătorie?”

Bianca Drăguşanu: „Om trăi și om vedea.”

Reporter Cancan: „Te înţelegi bine cu Gabi?”

Bianca Drăguşanu: „Asta e problema mea. Răspunsul OK: sunt fericită”, a spus fosta prezentatoare de la Kanal D, pentru cancan.ro.

Mai mult decât atât, paparazzii sursei menționate anterior au remarcat mai multe detalii importante. Pe lângă faptul că aceasta a coborât din maşina lui Gabi Bădălău, un BMW X7, şi-a etalat cu mândrie şi Rolex-ul de 50.000 de euro, ceas pe care se pare că l-ar fi primit de la fostul soţ al Claudiei Pătrăşcanu.

Printre toate beneficiile pe care relaţia cu Bădălău i le aduce, Bianca a „strecurat” şi un cadou de la fostul ei iubit, Alex Bodi. Mai exact, blondina a asortat cu ţinuta o geantă Hermes care a costat câteva zeci de mii de euro bune.

În ciuda faptului că, în acest moment, toată lumea vorbește despre căsătoria dintre ea şi Gabi Bădălău, viitoarea mireasă nu a vrut să dea prea multe detalii şi a ales să se limiteze la câteva răspunsuri extrem de scurte…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..