Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a primit un cadou dis-de-dimineață

Bianca Drăgușanu a primit un cadou dis-de-dimineață

de Buinoschi Andreea

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai răsfățate vedete din showbizul românesc. Ieri, aceasta a primit un buchet imens de trandafiri, iar bărbatul care îi face curte nu a vrut să renunțe prea ușor. Așadar, în această dimineață, fosta iubită a lui Victor Slav a primit un alt buchet, la fel de impresionant.

Deși, timp de luni bune, ea și Alex Bodi au avut una dintre cele mai controversate relații, în cele din urmă, aceștia s-au despărțit definitiv. După ce afaceristul a recunoscut că a fost împreună cu Daria Radionova, încă de la începutul acestui an, nici Bianca nu a stat degeaba și deja a cucerit alt bărbat.

Bianca a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă. Fosta vedetă de la Kanal D a primit un buchet imens de trandafiri de culoare roșie, dar, nici de data aceasta, blondina nu a dezvăluit numele celui care o îndrăgește.

Recent, creatoarea de modă a recunoscut că a fost bătută de fostul ei iubit, deși a încercat să ascundă acest lucru cât a putut de mult.

„Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă e și-n căpușă. Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, vă ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!». V-o ia telefonul razna! Serios”, a dezvăluit fosta iubită a lui Alex Bodi pe contul ei de Instagram…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies