Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a recunoscut ce nu mai face de când a aflat că este însărcinată

Bianca Drăgușanu a recunoscut ce nu mai face de când a aflat că este însărcinată

de Clara

Bianca Drăgușanu este cunoscută și pentru reacțiile explozive pe care le are atunci când lucrurile nu merg așa cum își dorește. Recent, în glumă, aceasta a mărturisit ce nu mai face, prin intermediul unui filmuleț de pe TikTok.

„În ultima periodă, n-am mai făcut, că mă obosesc teribil, dar înainte făceam. Eu am vrut toată viața să fiu actriță”, a spus aceasta despre crizele de isterie.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre reacțiile pe care le-a avut de-a lungul timpului

„Pe la Roma am pățit (n. red. – nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătură cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo, am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție de cu cine mergi”, a spus aceasta în cadrul emisiunii Teo Show.

Dacă ai avea ceva de câștigat, aș înțelege, dar așa, gratuit, asta înseamnă că mă-ta e proastă, iar tu ești dobitoc. De exemplu, asăzi, când m-am dus la atelier, un muncitor parca într-un loc găsit la întâmplare. L-am întrebat dacă mă lasă să stau cinci minute în locul lui și mi-a zis că da. Vine șeful lui și îi zice să nu mă lase, la care eu, foarte politicoasă, îi spun șefului prost că l-am rugat pe muncitor. (…) Bă, ești prost? Du-te dracu în copac!

Sper să-i fie ziua și viața așa cum îi este sufletul. L-am blestemat suficient. Mi-am dat seama că, atunci când sunt în trafic, pot înjura timp de cinci minute, fără să mă repet. Pot înjura, ceva groaznic, de toate înmormântările, rudele, tot. Mie mi se pare incredibil cât de răi pot fi unii oameni gratuit”, a spus aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies