Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu a renunțat la haine și a încins internetul

Bianca Drăgușanu a renunțat la haine și a încins internetul

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a decis să încingă spiritele pe Instagram. Iubita lui Gabi Bădălău a apărut înt-un body, reușind să își scoată în evidență posteriorul extrem de bombat, spre deliciul fanilor săi.

La ceas de seară, blondina i-a încântat pe internauți cu formele sale, lăsând la vedere părți ale corpului „interzise”. Fără inhibiții, așa cum ne-a obișnuit până acum, Bianca a pozat extrem de sexy, demonstrând că, pentru ea, vârsta este doar un număr.

De curând, Bianca a fost implicată într-un nou scandal. După ce trei oameni au vrut să intre peste ea și fiica sa, Sofia, în casă, fosta soție a lui Alex Bodi a trebuit să o confrunte pe logodnica acestuia, Daria Radionova. Cele două femei din viața afaceristului din Mediaș și-au aruncat cuvinte grele una alteia, acuzându-se de lucruri care mai de care mai grave.

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine ca să se scrie despre ele.

Ce părere să am despre o femeie care a fost amanta fostului meu soț, din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și de această comedie penibilă, nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru cei de la fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..