Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația dintre Sofia și Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația dintre Sofia și Gabi Bădălău

de Clara
  • Sofia și Gabi Băsălău se cunosc și, acum, Bianca a spus ce relație există între ei doi.
  • Fosta prezentatoare susține că fiica ei și Gabi Bădălău se înțeleg foarte bine.
  • Bianca Drăgușanu a declarat că cei doi vorbesc și la telefon și au o relație specială.

Bianca Drăgușanu are o fiică pe nume Sofia. Micuța a împlinit, de curând, șase ani, iar, la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere, a participat și Gabi Bădălău, iubitul creatoarei de modă.

Deoarece Bădălău face parte din viața Biancăi de aproximativ doi ani, Sofia și acesta se cunosc și, acum, Bianca a spus ce relație există între ei doi.

Cum se înțelege Sofia cu Gabi Bădălău?

Fosta prezentatoare susține că fiica ei și Gabi Bădălău se înțeleg foarte bine, iar acest lucru o bucură nespus de tare. De asemenea, Bianca Drăgușanu a declarat că cei doi vorbesc și la telefon și au o relație specială.

„Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum, ieri, Sofia a ignorat pe toată lumea. Adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul.

Chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, a spus Bianca.

Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea de a mai face un copil

Bianca Drăgușanu a spus, în urmă cu puțin timp, că a mers la o biserică unde se află o icoană făcătoare de minuni, deoarece ea își îmi dorește un copil, întrucât și fiica sa vrea o soră sau un frate.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare nu își face niciun plan și nu are așteptări, ci lasă lucrurile să vină de la sine.  Dacă s-ar întâmpla ca Bianca să rămână gravidă, aceasta ar îmbrățișa evenimentul cu brațele deschise.

În această vară, luase naștere un zvon conform căruia vedeta ar fi avut o sarcină gemelară. Deși se spunea că ar fi urmat să îi aducă pe lume doi copii lui Gabi Bădălău, s-a demonstrat că acest zvon era unul fals.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies