Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, anunț-bombă despre sarcină

Bianca Drăgușanu, anunț-bombă despre sarcină

de negriuelena

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Bogdan Bodi este, cu adevărat, tumultuoasă, dar arată tuturor că sentimentele dintre ei sunt reale.

Recent blondina a oferit mai multe detalii despre cum stau, de fapt, lucrurile între ea și soțul său.

„Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate.

Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate ca nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul «haine şi pantofi», până la capitolul «orgoliu».

De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis: «Gata. Punct. La revedere».

Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne despărțim, dar, de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fără celălalt. (…)

De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit. Când am fost la Monaco, am intrat amândoi de mână şi toată lumea şi-a ridicat telefoanele, ca să ne facă poze.

După aia ne-a dat lumea tag şi am apărut pe Instagram-ul unei pagini VIP. (…) Noi nu am putut sta unul fără celălalt, chiar dacă au fost anumite impedimente.

Iar cererea în căsătorie a fost una demențială”, a spus Bianca Drăguşanu la Antena Stars.

Există o mulțime de zvonuri conform cărora vor organiza o nuntă cu fast, dar deocamdată Bianca Drăgușanu a afirmat că abia la primăvară doresc să își unească destinele și în fața altarului.

„Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi.

Aștept primăvara şi facem nuntă sau divorţ”, a adăugat Bianca Drăguşanu.

Aceasta a vorbit și despre o eventuală sarcină, anunțând că Alex Bodi ar vrea băieți gemeni, numai că ea nu știe dacă este pregătită.

„El vrea doi băieţi dintr-odată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea.

Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii.

Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit nașul”, a conchis Bianca Drăgușanu…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!