Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu are mari probleme cu fiica sa: „Îmi este foarte greu”

Bianca Drăgușanu are mari probleme cu fiica sa: „Îmi este foarte greu”

de Clara
  • De cinci ani, Bianca Drăgușanu o are pe Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav.
  • Sofia este extrem de energică, motiv pentru care nu vrea să se culce la o oră adecvată vârstei sale.
  • Bianca a cerut sfatul specialiștilor.

De cinci ani de zile, Bianca Drăgușanu are un copil, o fată pe nume Sofia. Aceasta este extrem de energică, lucru ce face imposibil ca somnul ei să înceapă de la o oră adecvată vârstei sale.

În cadrul emisiunii „Consilier de vedete”, Bianca a cerut sfatul specialiștilor, pentru a găsi o rezolvare în ceea ce privește orele de somn ale fetiței sale.

Ce a spus Bianca Drăgușanu despre problemele Sofiei?

„Aș vrea să știu ce pot să fac să o conving pe Sofia să se culce la ora care trebuie, în fiecare seară, pentru că îmi este foarte greu să o culc la o oră la care ar trebui să se culce copiii normal”, a întrebat Bianca, potrivit wowbiz.ro.

„E relativ simplu. Ar trebui să îi stabilești o rutină a timpului dinainte de culcare. Ne îmbrăcăm în pijama, ne apropiem de pat, stăm acolo, ne spune povestea sau ne depănăm întâmplările interesante ale zilei. Dacă nu funcționează asta și vrei să încerci ceva mai inedit, îți recomand metoda 1,2,3. Aceasta îi dă copilului șansa să se pregătească mental de sarcina pe care o are de îndeplinit. Creează-i o atmosferă caldă, primitoare și nu lăsa device-uri în preajmă”, a declarat Felicia Akkaya în cadrul emisiunii difuzate pe canalul de YouTube WOWnews.

Fosta prezentatoare a spus că își dorește să plece din România, alături de Sofia

Bianca Drăgușanu și-a exprimat dorința de a pleca din țară, în Dubai, fiind unul dintre locurile preferate ale acesteia. De data aceasta, creatoarea de modă nu se gândește doar la o vacanță, ci la o mutare definitivă.

„O să o iau pe Sofia și poate și pe mama, pentru că mama nu a fost niciodată și probabil o să facem sărbătorile de iarnă acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români.

Să știi că am meditat câteva zile și toți prietenii mei și toate cunoștințele mele mi-au zis: «Dar tu tot ce poți să faci în România, poți să faci și aici». Am stat și m-am gândit, poate nu ar fi rău să încerc”, a spus Bianca, în cadrul emisiunii Teo Show.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies