Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu câştigă o adevărată avere din Instagram

Bianca Drăguşanu câştigă o adevărată avere din Instagram

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai urmărite persoane publice din România. Pe reţelele de socializare, aceasta are o comunitate de peste un milion de urmăritori, ceea ce face ca banii pe care îi câştigă din contracte să fie la fel de mari.

Fosta prezentatoare de la Kanal D face reclamă la foarte multe produse şi servicii pe pagina sa de Instagram. „Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă”, a declarat aceasta, potrivit celor de la spynews.ro.

În urmă cu mai mult timp, începuseră să circule foarte multe zvonuri conform cărora Bianca Drăguşanu ar fi vrut să se mute în Dubai. Vedeta mărturisea, în urmă cu doar câteva săptămâni, că, în Dubai, munca ei ar fi mult mai apreciată decât este aici, în România, şi ar face mult mai mulţi bani.

Mai mult decât atât, fosta soţie a lui Victor Slav a declarat că face atât de mulţi bani, că taxa pentru şcoala fiicei sale, deşi se ridică la 10.000 de euro, nu ar reprezenta o problemă pentru ea.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștinţele mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a declarat vedeta, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies