Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu, confesiuni despre momentele în care a fost bătută: „Oameni perseverenţi care pot trece peste cadavre şi pot face ravagii”

Bianca Drăguşanu, confesiuni despre momentele în care a fost bătută: „Oameni perseverenţi care pot trece peste cadavre şi pot face ravagii”

de Buinoschi Andreea

De curând, Bianca Drăguşanu a fost invitată în cadrul unei emisiuni online şi a vorbit despre trecutul ei. Aceasta a mărturisit că regretă faptul că nu a plecat din relaţiile în care a fost agresată fizic, dar se bucură că a învăţat lecţii importante.

„Un bărbat care îţi devine infidel o data şi l-ai iertat, cred că va fi infidel mereu. Un bărbat care ridică mâna la tine şi l-ai iertat o va face mereu. Un bărbat care promite lucruri şi nu se ţine de ele va repeta acest lucru. Am învăţat că oamenii nu se schimbă, doar se adaptează unor situaţii şi pot fi mai buni, doar ca să obţină ceva. Am învăţat că există oameni perseverenţi care pot trece peste cadavre şi pot face ravagii, fără să ţină cont că pot distruge suflete care nu le oferă decât iubire.

Eu regret că am fost naivă şi am iertat şi am crezut că oamenii se pot schimba. Fundamental, oamenii nu se pot schimba. Îşi schimbă doar comportamentul şi adoptă alte strategii până obţin ce vor”, a spus aceasta în cadrul emisiunii În Oglindă.

„Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea.

Pentru că știu că sunteți foarte mulți care vă dați cu părerea despre viața mea și mă apreciați, ei bine, și pentru că sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită nemachiată. Povestea pe care vreau să vi-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie. Bineînțeles, cel mai important factor din viața mea este Sofia, care merită să aibă o mamă fericită, activă, bună și frumoasă. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a mărturisit fosta soţie a lui Alex Bodi, în urmă cu un an, chiar înainte să recunoască faptul că a fost bătută.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies