Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, criticată din cauza operațiilor estetice: „Își măresc totul ca să compenseze creierul redus”

Bianca Drăgușanu, criticată din cauza operațiilor estetice: „Își măresc totul ca să compenseze creierul redus”

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu este una dintre femeile din România care au cele mai multe operații estetice. În urmă cu mai multe luni, aceasta și-a făcut o operație la nivelul posteriorului, pe care l-a mărit considerabil.

Dacă pentru rinoplastia la care a apelat în urmă cu o lună a fost criticată de Cristina Cioran, pentru decizia de a-și mări posteriorul a fost luată la zor de către internauți. Aceștia s-au amuzat pe seama modului în care arată, iar un alt internaut a declarat că promovează un standard de frumusețe superficial pe care tot mai multe fete tinere îl consideră ca fiind cel corect.

„-Mi se pare mie sau are dislocat șoldul?”

„-Nici n-are șold, doar buci.”

„-A coborât inflamația la buci.”

„-Da, ceva pe partea mintală ar avea nevoie.”

„-Mai are puțin și arată ca Michael Jackson.”

„-Mereu îi fuge o bucă, ba în stânga, ba în dreapta”, a fost discuția dintre mai mulți internauți.

„După ce și-a umflat fundul de zici că e minge, acum își și editează pozele, arătând că, oricâte operații o să facă, tot nemulțumită e și că problema majoră e la creier. Trist e că tot mai multe fete se mutilează, arătând toate la fel ca păpușile în serie. Toate au sânii ca ugerele vacii, buzele cât ventuzele, fundul ca mingea și, neapărat, unghiile de un m, de zici că sunt gata de scurmat în grădină cu ele. Probabil își măresc totul ca să compenseze creierul redus”, a mai scris altcineva, deloc impresionat de intervențiile estetice la care a apelat blondina.

După ce Cristina Cioran a declarat că a exagerat cu operațiile estetice, Bianca a reacționat imediat, spunând că nu îi pasă de părerile celor din jur. „Ea (n.r.: Cristina Cioran), pentru mine este nimeni și nu mă interesează ce zic oamenii care nu mă cunosc și nu înseamnă nimic pentru mine. Pentru mine contează ce zic familia mea, iubitul meu, doi-trei prieteni, restul ce importanță au?”, a spus fosta prezentatoare, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..