Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, criticată dur de Iulia Sălăgean: „E ironică și falsă”

Bianca Drăgușanu, criticată dur de Iulia Sălăgean: „E ironică și falsă”

de Buinoschi Andreea

De câteva săptămâni, Bianca Drăgușanu este din nou în centrul atenției. Fosta prezentatoare intră dintr-un scandal în altul, iar în acest moment, pe lângă cel cu Alex Bodi, a început unul și cu Iulia Sălăgean.

Cele două foste soții ale lui Bodi s-au acuzat reciproc că ar presta anumite servicii, iar de atunci nici nu vor să mai audă una de cealaltă. În cadrul emisiunii XNS, Iulia Sălăgean a criticat-o dur pe blondină, dând de înțeles că nu mai vor să aibă de-a face una cu alta.

„Nu. Niciodată. Nu a fost vorba niciodată de așa ceva și sunt sigură că motivele pentru care el întreba mereu de mine, dar e prea mult spus «mereu», e o exagerare. Noi eram mereu împreună, cu toți prietenii, printre care eram și eu”. Aceasta o acuză de trădare pe fosta prezentatoare, dând de înțeles că nu mai există loc de împăcare între ele.

„E ironică și falsă și nu are de ce să-i pară rău de mine, eu sunt bine, liniștită. Ar trebui să-i pară rău când juca rolul de prietenie, iar pe la spate vorbea urât de mine. Nu mă dernajează și nu mă atinge nimic din ce spune, are dreptul să spună ce vrea de mine. (…) E o malefică”, a spus Iulia Sălăgean în cadrul unei emisiuni difuzate la Antena Stars.

„Am confruntat-o. Celelalte informații care mi s-au spus voiam să le pun pe masă și să le discutăm de Ziua Îndrăgostiților. Ne-am întâlnit și am luat și acea persoană de încredere și am dus-o de față și am zis: «Uite, am auzit așa, așa, așa. E adevărat?». Ea a zis că nu e adevărat, că nu a vorbit așa de mine. Eu atunci mă întorc la persoana de lângă mine, adică prietenul ei, și întreb: „A vorbit ea vreodată așa frumos de mine?», că eu am prezentat ca și când ar fi vorbit frumos și el a zis: «Nu, nu a vorbit niciodată frumos de tine».”, a mai spus fosta soție a omului de afaceri, în cadrul aceleiași emisiuni…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..