Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu dă de înțeles că relația cu Gabi Bădălău s-a încheiat: „Viaţa merge înainte”

Bianca Drăgușanu dă de înțeles că relația cu Gabi Bădălău s-a încheiat: „Viaţa merge înainte”

de Clara

Bianca Drăgușanu pare să confirme despărțirea de Gabi Bădălău. Aceasta, recent, a făcut o declarație care a ridicat foarte multe semne de întrebare, deoarece a dat de înțeles că este o femeie singură, în căutarea viitorului partener.

„Da, eu cred în căsătorie. Îmi place să cred în căsătorie şi dragoste. Dacă nu ne ies mereu planurile ca la carte, viaţa merge înainte. Nu e nicio problemă.

Trebuie să fie foarte înțelegător, foarte iubitor, foarte atent, un bărbat pentru care eu să fiu o prioritate. Cred că sunt și pretențioasă și cred că, pe măsură ce ai anumite experiențe în viața ta, devii mult mai selectiv. Sunt un om norocos şi iubit de Dumnezeu şi, cu siguranţă, are ceva pregătit pentru mine”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Știrile Kanal D.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Gabi Bădălău declara că el și Bianca nu mai formează un cuplu, dar și că despărțirea lor este una definitivă. Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat la scurt timp, dar lucrurile par să se fi precipitat din nou.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva”, a spus afaceristul pentru Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies