Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu: „Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu: „Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul”

de Clara

Acum este foarte clar că scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu abia a început. Astăzi, fosta soție a lui Gabi Bădălău a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să răspundă mai multor întrebări picante.

Aceasta a trebui să spună trei cuvinte care o descriu pe Bianca, actuala iubită a lui Bădălău, iar vedeta nu s-a ascuns după deget și a spus, clar și răspicat, ce crede despre ea: „Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă”, a spus artista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

La scurt timp, Bianca a reacționat, fiind foarte deranjată de ceea ce Claudia a spus despre ea. „Nu sunt multe lucruri de spus, doar că eu consider şi cred cu toată tăria că femeia aceasta se autodescrie. Pot să spun că îmi este foarte milă de ea, iar în ceea ce priveşte falsitatea, cred că un om mai rău şi mai fals decât ea nu am văzut în viaţa mea. Adică acum trei săptămâni îmi dădea mesaje în care mă apreciază şi îmi dădea sfaturi şi spunea că poate copiii noştri vor sta vreodată la masă împreună şi să ne cunoaştem, iar acum foloseşte cuvintele astea aberante la adresa mea.

Cred că se autocaracterizează, iar vorba aia din popor i se potriveşte foarte tare: Prostul nu e prost destul până nu e şi fudul. Îi promit, ca să iasă din depresie, că toate florile pe care le-am primit eu de 1 martie, de 8 martie şi de ziua mea o să i le trimit ei, ca să fie şi ea fericită. Oricum, săraca e mai săracă decât orice săracă pe care o cunosc eu, e săracă şi cu sufletul, şi cu materialul… e ceva de Doamne fereşte!”, a declarat Bianca, potrivit celor de la cancan.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies