Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt în plin scandal. Cele două se ceartă din cauza lui Gabi Bădălău și niciuna dintre ele nu pare să renunțe prea ușor. Ambele femei din viața milionarului au avut ceva de spus la adresa celeilalte.

„Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare, mai nou, și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva”, a declarat Bianca la Antena Stars.

„Ființa aceasta este un nimeni și un nimic pentru mine. Pe unde trece, se usucă totul. Vai de sufletul ei pierdut! Filmulețele spun totul despre ea”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru cei de la spynews.ro.

În urmă cu puțin timp, artista a readus în discuție relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău. „Cum se face că nu sunt lăsată în pace de acest Bădălău și caută mereu cârcotă, îl interesează de viața mea și ce fac eu?! Cum se face că se aliază cu domnul prezentator C și cu domnul jurnalist H și minciunesc cât le ține gura și audiența?! Da, recunosc, am făcut o greșeală să cred că acei oameni, de la acea emisiune, vor înțelege prin ce trec și mă gândeam că vor sprijini astfel de situații, dar important este să-și facă emisiunea.

Orice aș vrea să fac, orice aș vrea să muncesc pentru copiii mei îl deranjează pe acest Bădălău, și asta pentru că independența mea l-a deranjat tot timpul. Dacă plec sa-mi filmez clipul o zi, mă terorizează cu mesaje că nu sunt lângă copii. Dacă plec până la Market, mă exasperează, dacă plec după marfa pentru magazinul meu online, mă traumatizează cu alte mesaje. Dacă îmi vin contracte de colaborare cu televiziuni, le arată pe ecran și nu întâmplator îi spun despre ele, ci ca să vedeți și dumneavoastră cine e acesta cu adevărat! Obsesia și nebunia lui pentru tot ce fac eu ajung la cote maxime”, a spus Claudia Pătrășcanu, conform cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..