Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu: „Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!”

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu Lili Sandu: „Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!”

de Buinoschi Andreea

După ce Lili Sandu a mărturisit că îi este dor de perioada în care era gravidă, deși a născut de doar o lună, Bianca Drăgușanu a spus că minte și că vrea să atragă simpatia celor din jur. Prin intermediul contului său de Instagram, Bianca și-a exprimat, într-un mod tăios, opinia despre această afirmație.

„Subiectul zilei de astăzi este unul foarte controversat. Zilele trecute am văzut un interviu cu o starletă de la noi care tocmai a născut. Foarte frumos, de apreciat, femeie frumoasă, corp mișto, și-a revenit într-o lună… Dar afirmațiile pe care le-a făcut ea m-au lăsat mască. Auziți ce zice, nene! «Mi-e dor de sentimentul să fiu gravidă din nou. A fost foarte emoționant!». Să mori tu? Păi tu ai o lună de când ai născut, nebuno! Și ție ți-e dor să fii gravidă din nou!  Să ce? Să te duci la baie de o sută de ori pe noapte, să ai burta aia imensă, să nu poți să fii activă și să stai ca o moluscă?!”, a spus aceasta.

„Mie mi se pare foarte funny (n. r. – amuzant) și mi-am dorit să împărtășesc cu voi părerile astea ale mele. Nu că ar interesa pe cineva, dar dacă tot vă uitați la story-urile mele și mi-ați dat multe feedbackuri, mi s-a părut amuzant subiectul zilei de azi. Subiectul zilei de azi e cum o lăuză încearcă ea să ne spună nouă cât de frumos a fost când a fost gravidă acum o lună de zile”, a mai declarat Bianca.

„Am ajuns la o concluzie: că poți să spui multe ca să câștigi simpatia oamenilor, sau antipatia, cum sunt eu, de exemplu. Mie mi se cam rupe de ce crede lumea despre mine. Nu îmi pasă! Și da, asta e părerea mea, că sunteți niște false astea care ați născut acum o lună, sunteți niște amărâte care veniți iar să mințiți poporul cu televizorul.

Tu ai născut acum o lună, tu nu ai cum să spui că ți-e dor de sentimentul de gravidă, că numai ce ai născut. Stai jos! Nota patru! Dacă mințiți, vă dau un sfat! Încercați să mințiți mai bine și aduceți argumente! Lasă să treacă trei luni, cinci luni, un an, să crească copilul și apoi să zici, nebuno, că vrei să fii gravidă din nou, nu când ești lăuză!”, a mai spus Drăgușanu…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies