Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut înainte de operațiile estetice. Imagini rare

Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut înainte de operațiile estetice. Imagini rare

de negriuelena

Bianca Drăgușanu este renumită pentru numeroasele sale operații estetice. Aceasta nu mai seamănă deloc cu felul în care arăta atunci când era naturală.

De-a lungul timpului, aceasta s-a transformat total, ajungând în prezent să pară o altă persoană. Sumele pe care le-a scos din buzunar pentru intervențiile estetice sunt de ordinul a zeci de mii de euro.

Bianca Drăgușanu arăta extrem de diferit la începutul anilor 2000. Atunci avea părul cârlionțat, dinții strâmbi și cântărea cu 35 de kilograme mai mult.

Aceasta a dezvăluit în anul 2014 ce operații estetice își făcuse până atunci, suma ridicându-se în total la circa 16.000 de euro.

„Nu am lentile de contact, sunt ochii mei naturali. Acum nu port gene false, deși le mai folosesc câteodată. Mă costă 30 de lei.

 

Le mulțumesc părinților mei pentru acești ochi. Extensiile pe care le folosesc sunt din păr natural și costă 300 de euro.

Buzele sunt injectate, am acid hialuronic băgat de două ori, adică 600 de euro. Nu am rinoplastie, este nasul meu, care arată altfel de când am slăbit cele 35 de kg.

Dinții nu i-am schimbat, am fațete pentru că am vrut dinți foarte albi. Am dat pe ele 10.000 de euro. Este vorba despre igienă și sănătate.

Asta e tot ce am la nivelul feței, pomeții și bărbia sunt intacte. Sânii i-am operat o singură dată, am dat 2.500 de euro pe ei.

Nu am mai făcut alte îmbunătățiri. Atunci nu aveam bani și m-am târguit ca pentru un sac de cartofi. I-am zis că am doar 2.000 de euro, slăbisem mult și am zis măcar una să mi-o facă.

Am zis că fac orice, dau cu mătura, cu mopul. Aveam un complex, am slăbit și sănii mi s-au lăsat.

Am alunițe scoase cu laserul, una am făcut-o chiar data trecută. Nu e periculos să le scoți, ci să le ții, pentru că, din cauza soarelui, se schimbă.

Eu nu am dat bani pe intervenție, dr. Kasem a făcut-o fără bani. Intervenția cred că ar costa 200 de euro.

Nu mi-am scos nicio coastă, îmi fac radiografie să vedeți că le am pe toate. La picioare am intervențiile la tibie.

Aș vrea să îmi schimb picioarele cu totul, pentru că am dureri groaznice. Tot ce am făcut acolo a fost strict medical. Nu pot estima costul lor.

Mai pui la ele și drumul și cazarea, cam 2.000 de euro. Ca să ai un posterior de invidiat, trebuie să știi în ce poziție să stai…

Ca să par mai slabă, trebuie să fiu filmată de jos în sus. Fondul de ten cu care îmi acopăr picioarele costă 30 de euro pe lună”, declarase Bianca Drăgușanu la acea vreme.

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies