Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cengiz

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Cengiz

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăugușanu a decis să se învăluie în mister. Creatoarea de modă a ridicat foarte multe semne de întrebare, după ce a postat mai multe fotografii, pe contul ei de Instagram. Aceasta l-e etichetat pe Cengiz, milionarul turc despre care se crede că este iubitul ei.

În ciuda faptului că fosta soție a lui Alex Bodi a negat aceste afirmații de fiecare dată, postările sale contrazic vorbele. În dreptul unui clip în care apărea interviu pe care cei doi l-au oferit jurnaliștilor de la Antena Stars, Bianca a scris ”The light of my life” – „Lumina din viața mea”.

Cu toate acestea, încă nu se știe dacă cei doi sunt sau nu împreună, deoarece ceea ce fac se contrazice cu ceea ce spun. Fanii acesteia vor ca fosta prezentatoare să fie bine și își doresc să o vadă fericită.

Chiar și Cengiz a infirmat zvonurile conform cărora ar forma un cuplu cu blondina. Acesta a spus că Bianca l-a atras, dar nu există nimic între ei. „Avem nevoie de timp. Orice bărbat şi-ar dori-o pe Bianca. Este ceva normal. Dar acum nu am timp pentru că trebuie să muncesc. Şi mai am şi alte probleme: nu pot ieşi. Stau numai în Istanbul. Nu pot veni în România. Nu pot ieşi de aici. Cred că Bianca s-ar plictisi de mine. Şi poate după două luni ar spune că vrea să meargă la petreceri, iar eu nu pot să merg şi mi-ar spune că nu mă mai vrea.

Bianca este foarte diferită. Viaţa mea este atât de diferită… Poate că ea ar vrea, poate că eu aş vrea să fie ceva între noi, dar viaţa mea… Începe o perioadă grea pentru mine pentru că abia am ieşit din închisoare, acum 4 luni şi să am o relaţie este foarte greu pentru mine”, a spus acesta, în cadrul interviului acordat sursei menționate anterior.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies