Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, declarații despre a doua sarcină: „Una din minunile din viața mea”

Bianca Drăgușanu, declarații despre a doua sarcină: „Una din minunile din viața mea”

de Clara
  • Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă.
  • Andreea Mantea a dezvăluit faptul că Bianca Drăgușanu are tămâie în geanta ei, lucru ce confirmă faptul că aceasta crede în existența lui Dumnezeu.
  • Creatoarea de modă a spus că a mers la biserica la care a botezat-o pe fiica ei.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit că este o persoană extrem de credincioasă și mereu merge duminica la biserică. De curând, aceasta a reușit să-și surprindă fanii atunci când a făcut câteva declarații uluitoare.

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni, Andreea Mantea a dezvăluit faptul că Bianca Drăgușanu are tămâie în geanta ei, lucru ce confirmă faptul că aceasta crede în existența lui Dumnezeu.

De curând, creatoarea de modă a spus că a mers la biserica la care a botezat-o pe fiica ei, acolo unde Gigi Becali a adus o icoană făcătoare de minuni, chiar de pe Muntele Athos.

Bianca Drăgușanu este o persoană credincioasă

După ce s-a rugat și s-a închinat la icoana respectivă, Bianca a declarat că își mai dorește un copil, deoarece și fiica ei vrea să fie soră mai mare. Cu toate că Bianca nu și-a făcut niciun plan din acest punct de vedere, ea susține că, dacă se va întâmpla, va primi totul cu brațele deschise.

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă ieșind dintr-o clinică medicală. Atunci, zvonurile conform cărora aceasta ar fi însărcinată cu gemeni au început să apară, dar, luând în considerare faptul că aceste discuții au apărut acum câteva luni, iar burtica de gravidă nu a apărut, s-a dovedit că acestea au fost false.

Fosta prezentatoare și-ar mai dori un copil

„Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și, întâmplător, eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din minunile din viața mea e Sofia. Iar, pentru că eu sunt un om bun, consider că o să-mi apară curând minuni în viața mea, orice minune e binevenită.

Zece copii îmi doresc. Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar, dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag.

Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie…”, a spus Bianca, potrivit spynews.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies