Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, declarații noi despre traumele provocate de Alex Bodi: „Mă temeam că o să intre peste mine”

Bianca Drăgușanu, declarații noi despre traumele provocate de Alex Bodi: „Mă temeam că o să intre peste mine”

de Clara

Invitată în emisiunea lui XNS, Bianca Drăgușanu a vorbit despre traumele pe care bătăile primite de la Alex Bodi au făcut-o să reacționeze. Aceasta se teme extrem de tare pentru viața sa, deoarece fostul ei iubit continuă cu amenințările.

„Când spun ceva, aduc și dovezi. Am fost nevoită să întregistrez pentru a dovedi că ce spun eu este adevărat. A mai existat un dosar de genul acesta anul trecut, în luna aprilie. Eu mi-am retras plângerea atunci și regret. Dacă nu-mi retrăgeam plângerea atunci, nu mai treceream prin asta. Am crezut că oamenii se pot schimba. Am fost manipulată și apoi s-a ajuns la stadiul următor: amenințări, șantaj. Am trecut prin multe momente violente.

Am ajuns la un stadiu de efectiv mi-a fost frică că o să iasă pe 15. Mă temeam că o să intre peste mine, pentru că eu am fost înștiințată că el va ieși pe 15. Ce te face să crezi că dacă stă cu Daria nu poate să mă sune pe mine? Fugea ca un șoricel în spatele casei și mă suna. De 3 ori s-a întâmplat. Trecea de la o stare la alta.

În utima discuție pe care am avut-o cu el a băgat frica în mine rău de tot. Foarte agresiv verbal, foarte răzbunător cu „îți fac eu”, „îți arăt eu”, a declarat Bianca, în cadrul emisiunii XNS.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile: nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că, de la căldură, se strică.

Tumefiată toată la față. După cum bine știți, eu n-am mințit niciodată în ceea ce privește operațiile mele estetice sau faptul că mie îmi place să fiu «tunată» sau cum vreți voi. Îmi place, da, să am buzele mari, îmi place să îmi fac botox, îmi plac lucrurile astea mult de tot. Bineînțeles că anul trecut, pe vremea asta, mi-am făcut o operație de blefaroplastie la domnul doctor Cătălin Dodoș”, a mai spus Bianca, pe pagina sa de Instagram.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies