Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi: „Sociopat, bipolar, cu grave probleme de manifestare”

Bianca Drăgușanu, despre Alex Bodi: „Sociopat, bipolar, cu grave probleme de manifestare”

de Clara

De câteva zile, au început să apară zvonuri cum că Bianca și Bodi ar fi aproape de o nouă împăcare. Cu toate acestea, pe rețelele sociale, fosta prezentatoare de la Kanal D a mărturisit că nu mai are nicio legătură cu acesta, după ce o admiratoare i-a dat câteva sfaturi.

„Bianca, nu mai declara nimic în presă despre Alex. Acest om se victimizează. El, cu filmările pe care le are. Trăiește-ți viața departe de el, alături de fetița ta și nu mai da curs acestui circ pe care îl face”, i-a scris admiratoarea Biancăi.

„Nu o să mă compromit. Nu sunt ca el. Nu merită atenția presei, după care tânjește disperat. Mă bucur că sunt și persoane care înțeleg cât de bolnav e. Sociopat, bipolar, cu grave probleme de manifestare. În scurt timp, mă aștept la flori și atitudine penibilă în contradicție cu declarațiile de azi. Prostul nu e prost destul până nu e și fudul. :)) Fudulie telenovelistică. 🤣 Narcis revine la spitalul 9. :))”, a răspuns Bianca.

În urmă cu doar câteva zile, în presă a ajuns un filmuleț cu Bianca, întinsă pe jos, după una dintre bătăile pe care le-ar fi încasat de la Bodi. Convinsă fiind că acesta este un nou truc al fostului ei partener, Bianca a ținut să spună și partea sa de adevăr.

„Pe mine nu mă distruge un video în care eram într-o stare nasoală, în care am ajuns tot din cauza lui. Nu se întâmplă nimic în video. De fapt, el m-a lovit, m-a bătut și am leșinat și a venit cu un prieten apoi. Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani și m-a terorizat. În acest video, eu am fost lovită, leșinată din cauza lui.

Omul nu face decât un circ ieftin. Acest video l-a mai dat de mai multe ori, dar nu integral. Acum l-a dat integral pentru că nu i-a reușit schema cu împăcarea”, a declarat fosta prezentatoare pentru cei de la cancan.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies