Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, despre lupta MMA cu Andreea Tonciu: „Reginele nu se luptă pentru bani”

Bianca Drăgușanu, despre lupta MMA cu Andreea Tonciu: „Reginele nu se luptă pentru bani”

de Clara
  • Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu au fost la doar un pas de a intra în cușca MMA.
  • Andreea Tonciu ar fi cerut o sumă foarte mare de bani.
  • Bianca Drăgușanu a oferit mai multe detalii și și-a spus punctul de vedere.

Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu au fost la doar un pas de a intra în cușca MMA. Cu toate acestea, Andreea Tonciu ar fi cerut o sumă foarte mare de bani, iar Bianca este de părere că bruneta a făcut acest lucru, tocmai pentru a evita lupta.

În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la cancan.ro, Bianca Drăgușanu a oferit mai multe detalii și și-a spus punctul de vedere.

Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu, la doar un pas de a intra în ring

„Eu cred că ea a cerut banii ăștia (100.000 de euro este suma vehiculată – n.r.), dar nu cred că-i va da cineva banii ăștia. Este și asta o tactică, să ceri o sumă pe care știi că nu ți-o va da nimeni, justificând, astfel, că nu ți-o va da nimeni și să nu te lupți.

Da, am discutat cu organizatorii, dar eu nu am dat nici un răspuns deocamdată că, dacă Andreea Tonciu ar fi fost în stare să ceară 100.000 de euro la gala asta, eu aș fi cerut un milion. Eu nu am semnat niciun contract, nu m-am angajat în nicio luptă, nicio gală, ci a fost doar o discuție.

Dacă ar fi să mă lupt vreodată cu cineva, în cuvinte, în atitudini și în aptitudini, ar fi să o fac din plăcere, nu o fac pentru bani, că eu fac bani singură, fără să fie nevoie să mă lupt, că eu sunt o regină. Reginele nu se luptă pentru bani”, a spus Bianca pentru cei de la cancan.ro.

Iubita lui Gabi Bădălău a refuzat să participe la ”Survivor”

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a primit propunerea de a participa în cadrul emisiunii ”Survivor”.

Aceasta a refuzat invitația și, în urmă cu puțin timp, a spus și de ce a decis acest lucru. Potrivit spuselor sale, în Republica Dominicană, în timpul concursului, Bianca nu avea acces la cafea, fiind un aliment pe care ea îl consumă zilnic și nu poate trăi fără el.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies