Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, despre operațiile sale estetice: „Aveam atât de multă substanță băgată”

Bianca Drăgușanu, despre operațiile sale estetice: „Aveam atât de multă substanță băgată”

de Clara

Bianca Drăgușanu are foarte multe operații estetice, lucru ce nu mai este un secret pentru nimeni. De curând, fosta prezentatoare a apelat la serviciile medicului estetician, deoarece și-a topit acidul din buze. Fosta soție a lui Alex Bodi se declară mulțumită de rezultat.

„Pentru mine, a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia…Pentru că toate s-au făcut așa, eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel.

O să încerc să le remodelez, adică voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza. Eu aveam atât de multă substanță băgată, încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”,  a spus aceasta în cadrul unei emisiuni, conform cancan.ro.

În urmă cu puțin timp Iulia Albu a criticat stilul vestimentar al Biancăi, iar blondina s-a enervat, motiv pentru care a făcut mai multe comentarii acide la adresa criticului de modă. Bianca a făcut mai multe declarații legate de situația financiară a Iuliei, dar și de modul în care aceasta se îmbracă.

„Ea, orice ar face, a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gypsy queen.

Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem, oricum, o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dar tot în secret. Și, dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată…

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat, și-ar fi pierdut farmecul. Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate”, a spus și Bianca Drăgușanu pentru cei de la playtech.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies