Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, din vacanță în vacanță, dar nu singură

Bianca Drăgușanu, din vacanță în vacanță, dar nu singură

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu o ține din vacanță în vacanță. După ce a fost în Turcia și în Grecia, blondina și-a făcut bagajele și a plecat într-o nouă destinație care, momentan, nu a fost dezvăluită.

Aceasta le-a spus fanilor ei de pe Instagram că, alături de câțiva prieteni, va pleca într-o altă țară, pentru alte câteva zile de distracție și de relaxare.

„Și fiindcă, da, călătorului îi stă bine cu drumul, am plecat din nou la drum, dar ce credeați că singură, singură?… Nu. Am echipă”, a spus creatoarea de modă, pe Instagram.

Mai mult decât atât, diferite persoane au fost de părere că ea și Alex Bodi, fostul ei soț, s-au văzut în Grecia, amândoi fiind plecați în Santorini. Întrebat de către cei de la viva.ro dacă s-a văzut sau nu cu Bianca, Bodi a spus că, deși țara a fost aceeași, nu s-au intersectat. Aceasta a mai declarat că se află în vacanță cu una dintre fiicele sale și cu doar câțiva prieteni, în timp ce Bianca s-ar afla cu Gabi Bădălău și cu alte persoane.

„Eu am închiriat o vilă în Mykonos pentru două zile, că am fost cu niște prieteni apropiați. Apoi, duminică, am luat elicopterul și am mers în Santorini, pentru că așa i-am promis fetei. Avem o relație foarte frumoasă. Și eu sunt mândru de ea. Nu îmi asum meritul singur, e și mama ei care o educă și o învață chestii pe de o parte, iar eu pe cealaltă.

Cu Bianca nu m-am întâlnit. Știu că lumea vorbește și dezvoltă multe idei pe subiectul acesta, dar ea cred că e cu cine e acolo, iar eu… cu fetița mea”, a spus afaceristul în cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies