Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce-i înjură pe cei care o critică

Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce-i înjură pe cei care o critică

de Clara

Bianca Drăgușanu s-a enervat foarte tare după ce a fost acuzată că își cumpără haine contrafăcute, pentru a părea că se îmbracă doar de la case de modă celebre. Când credeam că subiectul s-a încheiat, aceasta a reaprins focul și a fost filmată de către iubitul ei, Gabi Bădălău, în timp ce le înjură pe femeile care au spus că nu se îmbracă cu haine scumpe.

„Retardați! S-au găsit unii să vorbească pe aici. Hai că vă dau block! Jumătate sunt retarzi! Dacă-i scuturi, n-au bani nici să treacă strada, din cauza aia comentează. Merg cu RATB, ești nebună?! Ăia comentează! (…) Vă dau block tuturor, jegurilor, dacă mă înjurați! Vă bag în m***i voștri! Jegoaselor, mu******r, sărăciilor! Sunteți niște sărace, de-asta mă înjurați pe mine, că voi o s****i pe gratis! Vă dau m**e cu diamante! Vedeți, așa arată diamantele și vă dau la m**e!”, a spus aceasta, în timp ce era filmată de Gabi Bădălău.

„S-a făcut pe TikTok un cont fals în care se spune că eu port haine fake. Argumentele care sunt: culoarea e altfel, nasturele stă altfel. Când faci o poză, în primul rând, bagi filtre! Eu bag filtre, pentru că mie așa-mi place. În al doilea rând, lumina, în al treilea rând, nu toate hainele arată în realitate fix ca în poze. Multora le fac retur, pentru că nu sunt ca în poze.

Am cheltuit peste 40.000 de euro în ultima lună doar pe haine numai de firmă. Dacă ar fi fost adevărat că îmi cumpăr haine fake, aș fi tăcut din gură și aș fi ignorat. Oricum, fiecare crede ce vrea! Dar când eu știu ce am comandat! Am pe e-mail bonurile, am făcut filmulețe și le-am postat”, a declarat aceasta în urmă cu doar câteva săptămâni, după ce a fost acuzată că își cumpără haine fake…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies