Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu îi arată lui Alex Bodi ce a pierdut. Fotografiile care încing internetul

Bianca Drăgușanu îi arată lui Alex Bodi ce a pierdut. Fotografiile care încing internetul

de negriuelena

Bianca Drăgușanu face tot ce poate pentru a depăși despărțirea de Alex Bodi. Astfel, optează pentru ținute care îi pun în evidență formele voluptuoase și atrag privirile bărbaților.

După ce Alex Bodi a ales să se refugieze în brațele focoasei Daria Radionova, Bianca Drăgușanu nu vrea să rămână mai prejos, astfel că poartă ținute mulate și cât mai sexy.

De curând, aceasta a fost surprinsă de către paparazzi Cancan în timp ce ieșea dintr-un local de lux situat în Herăstrău și purta un costum negru mulat.

Aceasta a încântat privirile bărbaților deoarece îmbrăcase haine sport mulate care îi puneau în evidență formele apetisante și musculatura bine definită.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu s-a aplecat spre portbagajul autoturismului de lux pe care îl deține, moment în care toată lumea a putut vedea posteriorul său bombat.

Nu este un secret că aceasta și-a pus implanturi în posterior, iar acum și-l etalează în toată splendoarea, fiind mândră de rezultate.

Cu siguranță bărbații au apreciat „show-ul senzual” pus la dispoziție de Bianca Drăgușanu în parcarea localului respectiv.

După ce a terminat de căutat prin portbagaj, aceasta s-a îndreptat spre local, putând fi observată atitudinea sexy ce relevă multă încredere în sine.

Deși s-a despărțit de mai multe ori de Alex Bodi, se pare că de data aceasta nu mai există cale de împăcare și vrea, cu orice preț, să îi arate acestuia ce a pierdut.

Deși nu mai poată verigheta, aceasta continuă să scrie mesaje subliminale acide pe contul său de Instagram, fiind direcționate ba către Alex Bodi, ba către Daria Radionova.

„Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea.

Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea”, a scris de curând Bianca Drăgușanu.

„Intuiția ei a fost super puterea ei preferată”, este un alt mesaj subliminal pe care l-a scris aceasta pe Instagram…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies