Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, la un pas de faliment. „Încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar însă…”

Bianca Drăgușanu, la un pas de faliment. „Încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar însă…”

de negriuelena

Bianca Drăgușanu are probleme mari nu doar în dragoste, întrucât s-a despărțit de Alex Bodi, ci și pe planul financiar.

Un apropiat al vedetei a dezvăluit faptul că aceasta se află la un pas de a da faliment și face tot ce poate pentru a își menține afacerile pe linia de plutire și a câștiga măcar o parte din veniturile pe care le avea înainte de pandemie.

Aceasta încasează mai puțin de jumătate din profiturile pe care le avea, așa că a recurs la ceva la care nu s-ar fi așteptat nimeni: a început să își vândă gențile de firmă.

Atelierul său de haine a fost închis în ultimele două luni, nu au mai fost organizate evenimente mondene la care să ia parte, iar contractele de imagine sunt tot mai puține.

„Nu ați văzut că nu mai promovează nimic în online în afară de extensii si produsele acelea de înfrumusețare care sunt implicate într-un scandal monstruos?

În rest, nu prea mai e căutată de nimeni, pentru că nu mai prezintă credibilitate, iar scandalurile în care a fost implicată au contribuit și ele.

Acum e pe locul opt-nouă în topul influencerilor. Nici nu prea mai există. Ea încearcă să pozeze într-o femeie independentă financiar însă ce femeie care este așa își vinde gențile pe Instagram?

Nici cu atelierul nu îi mai merge deloc. Niciodată nu i-a mers strălucit, ăsta este adevărul, dar acum chiar este în gaură mare”, a declarat o persoană din anturajul Biancăi Drăgușanu…

Sursa: playtech.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!